deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

AXA deurbellen

Met een deurbel van AXA weet je altijd wanneer er iemand van je deur staat. De deurbellen in onze webshop zijn bedraad en makkelijk aan te sluiten! Geef de uitstraling van jouw huis de finishing touch met een beldrukker van AXA.Ovale beldrukker curve 63x30 mm
Ovale beldrukker curve 63x30 mm
  • Levertijd: 3 werkdagen
€  24,95
Per stuk

Geschiedenis van de deurbel

Het zijn heel eenvoudig apparaatjes, maar ze spelen een essentiële rol in ons dagelijks leven: deurbellen. Door op de bel te drukken kondigt iemand zijn of haar aanwezigheid aan. Natuurlijk kan degene die voor jouw deur staat ook even kloppen als de beldrukker het niet doet, maar dat geluid is niet overal in huis hoorbaar. In een wereld zonder deurbellen, zou het overgrote deel van ons bezoek voor een dichte deur blijven staan. De deurbel is daarom een onmisbaar onderdeel van ons huis geworden. Al in de 19e eeuw heeft men behoefte aan een efficiënt systeem waarmee bezoekers kunnen aankondigen dat ze voor een woning staan. In 1831 dient de Amerikaanse uitvinder Joseph Henry als eerste een patent in voor een elektrische beldrukker. Hiervoor waren er alleen deurbellen in omloop die werkten door middel van een trekmechanisme. De uitvinding van de elektrische deurbel was dus een belangrijke stap in de ontwikkeling.

De AXA beldrukker

Inmiddels zijn deurbellen er in allerlei soorten en maten, waaronder dus de beldrukker van AXA. Dit exemplaar is voorzien van een ovale vorm en een aluminium finish. Met deurbel van AXA ontvang je de bezoekers voor je deur in stijl.