Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

AXA insteekgrendels

Met een goede vergrendeling op de deur maak je jouw huis veilig. Gebruik hiervoor de AXA insteekgrendels. Je plaatst de insteekgrendels in de deur, waarna deze in de sluitkom of sluitplaat in het kozijn kan worden gedraaid. Op deze manier is jouw deur extra beveiligd. Houd er wel rekening mee dat deze insteekgrendels geen SKG kwalificering heeft.


AXA 7320 insteekgrendel met sluitplaat
AXA 7320 insteekgrendel met sluitplaat
  • Beperkte voorraad
  • Uitvoeringen
€ 13,95
Per set

Jouw huis veiliger met insteekgrendels

Een comfortabel huis is een huis waarin jij je veilig voelt. Een goede vergrendeling op de deur is daarbij natuurlijk essentieel. AXA heeft meerdere producten in het assortiment die speciaal zijn ontwikkeld voor jouw veiligheid. De AXA insteekgrendels zijn daar een voorbeeld van. De insteekgrendels zijn zowel verkrijgbaar met een vergrendeling via een draaiknop als een vergrendeling door middel van een sleutel. De AXA insteekgrendels zijn een type vergrendeling die je in jouw deur monteert. Naast dat je jouw deuren kan voorzien van insteekgrendels, is de vergrendeling ook geschikt voor ramen en kunnen deze grendels worden gemonteerd op ramen die naar binnen draaien én op ramen die naar buiten draaien.

IJzersterke reputatie

Met ruim 120 jaar ervaring is AXA Home Security een begrip als het gaat om hang- en sluitwerk. Deze Nederlandse leverancier heeft een ijzersterke reputatie opgebouwd op het gebied van veiligheidsproducten. Door insteekgrendels te gebruiken creëer je een extra beveiliging op jouw deuren en ramen. Let wel op: de AXA insteekgrendels niet zijn voorzien van een keurmerk.