Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

GPF Anastasius Collectie: deurklinken met karakter

Ontdek hoe horeca en comfort samenkomen in een nieuwe lijn deurbeslag

GPF Anastasius Collectie deurklinken

Wakker worden met een kop koffie, feest vieren met een bokbiertje of een glas champagne… dranken spelen een belangrijke rol gedurende onze dag. GPF bouwbeslag maakt een connectie tussen de pure kleuren van (warme) drank en het interieur. Het resultaat is een schitterende, nieuwe lijn deurbeslag met de naam Anastasius Collectie. Twee werelden komen samen bij dit hoogwaardige deurbeslag met de sfeer en warmte van de horeca.

Roots in deurbeslag en horeca

In het sfeervolle oud-hotel waarin GPF bouwbeslag en deurbeslag.nl gevestigd zijn, zit eveneens Anastasius Grand Café. Een wandeling van deurkruk naar barkruk is dus snel gemaakt (zonder coronamaatregelen). Zo ontstond het idee om een sfeervol kleurenpalet te maken die in en om het huis warmte en karakter biedt. De nieuwe lijn bestaat uit de unieke tinten dark blend, bronze blend, mocca blendenchampagne blend.

Charmant van champagne tot dark blend

Zoals horeca en deurbeslag in elkaar overvloeien in het gebouw van GPF bouwbeslag in Garderen, zo zijn ook de vier kleuren van de Anastasius Collectie tot stand gekomen. Dark blend legt een connectie met espresso: dé ideale start van de dag. Het diepe bruin van bronze blend combineer je met de kleur van een heerlijke herfstbok, terwijl mocca blend een warme latte macchiato weerspiegelt. Als klap op de vuurpijl ontkurken we de fles met onze champagne blend.

Deurbeslag GPF Anastasius Collectie online kopen

Op deurbeslag.nl vind je een uitgebreide range producten uit de Anastasius Collectie. Je shopt ze snel en vertrouwd via onze webshop, met 100 dagen garantie en retour. En wil je de deurklink liever in het echt ervaren vóór je deze aanschaft? Geen probleem: in onze ruime showroom kun je naar hartenlust ideeën opdoen en combinaties maken tussen deurkrukken, rozetten en schilden. Combineer het deurbeslag van jouw keuze!

Bekijk de GPF Anastasius Collectie