deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Anastasius Collectie

Uniek deurbeslag met praktisch comfort en sfeervol karakter

Wakker worden met een kop koffie, feest vieren met een bokbiertje of een glas champagne… dranken spelen een belangrijke rol gedurende onze dag. GPF bouwbeslag maakt een connectie tussen de pure kleuren van (warme) drank en het interieur. Het resultaat is een schitterende, nieuwe lijn deurbeslag met de naam Anastasius Collectie. Twee werelden komen samen bij dit hoogwaardige deurbeslag met de sfeer en warmte van de horeca.

Anastasius Collectie

Anastasius Collectie: roots in deurbeslag en horeca

In het sfeervolle oud-hotel waar GPF bouwbeslag en deurbeslag.nl gevestigd zijn, bevindt zich eveneens Anastasius Grand Café. Een wandeling van deurkruk naar barkruk is dus snel gemaakt. Bij het zien van de unieke kleuren van de horeca ontstond het idee om een sfeervol kleurenpalet te maken dat in en om het huis warmte en karakter biedt. De nieuwe lijn bestaat uit de tinten dark blend, bronze blend, en champagne blend.

Anastasius Collectie dark blend
Anastasius Collectie bronze blend

Charmant van champagne tot dark blend

Zoals horeca en deurbeslag in elkaar overvloeien in het gebouw van GPF bouwbeslag in Garderen, zo zijn ook de vier kleuren van de Anastasius Collectie tot stand gekomen. Dark blend legt een connectie met espresso: dé ideale start van de dag. Het diepe bruin van bronze blend combineer je zo met de kleur van een heerlijke herfstbok, terwijl mocca blend een warme latte macchiato weerspiegelt. Als klap op de vuurpijl ontkurken we de fles met onze champagne blend.

Anastasius Collectie brochure

Onze brochure: 124 pagina’s inspiratie

De Anastasius Collectie is schitterend samengevat in een fullcolour brochure met uitgebreide productinformatie, inspiratiefoto’s en praktische uitleg over ons concept GPF CombiVari. Blader de brochure digitaal door en ontdek welke finish van deze unieke lijn de show zal stelen in jouw interieur!

Bekijk de brochure

Anastasius Collectie: samenstellen in een handomdraai

De Anastasius Collectie is onderdeel van GPF bouwbeslag. Dit merk levert al meer dan 25 jaar hoogwaardig deurbeslag tegen een goede prijs. Dankzij haar concept GPF CombiVari heb jij als klant ultieme keuzevrijheid bij het samenstellen van deur-, raam-en veiligheidsbeslag. In slechts drie stappen kies je jouw favoriete deurklink met een bijpassende rozet of schild. Vervolgens is de laatste stap om jouw persoonlijke set uitgebreid te bewonderen!

Anastasius Collectie mocca blend
Anastasius Collectie champagne blend

Totaalpakket deurbeslag, raambeslag en veiligheidsbeslag

De Anastasius Collectie bevat een uitgebreid assortiment deurklinken, rozetten en schilden. Daarnaast zijn er raamkrukken en draaikiepmechanismen beschikbaar, zodat je ook op jouw ramen de Anastasius-lijn door kunt trekken. Om jouw woning hoogwaardig af te kunnen sluiten, is er bovendien veiligheidsbeslag leverbaar in de vier warme finishes. Dankzij de SKG 3-sterren kwalificatie op de producten van GPF bouwbeslag ben je verzekerd van gegarandeerde inbraakvertraging.

Deurbeslag GPF Anastasius Collectie online kopen

Op deurbeslag.nl vind je een uitgebreide range producten uit de Anastasius Collectie. Je shopt ze snel en vertrouwd via onze webshop, met 100 dagen garantie en retour. En wil je de deurklink liever in het echt ervaren vóór je deze aanschaft? Geen probleem: in onze ruime showroom kun je naar hartenlust ideeën opdoen en combinaties maken tussen deurkrukken, rozetten en schilden. Combineer het deurbeslag van jouw keuze!

Kom op bezoek