Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Brievenbussen RVS

Ben je op zoek naar een RVS brievenbus? In onze webshop vind je praktische oplossingen voor de dagelijkse postbezorging. Onze brievenbussen vormen een bijzonder stukje design. Ze zijn verkrijgbaar als hangende en staande brievenbussen. Wil je liever dat de post rechtstreeks op jouw deurmat valt? Bekijk dan onze collectie brievenbuskleppen


Kies voor een design brievenbus in RVS

Wie kent hem niet: de nostalgische brievenbus die vroeger veel woonerven sierde. Neem bijvoorbeeld de Amerikaanse brievenbus, die in menig film gebruikt werd als rekwisiet. Of een statige, Engelse brievenbus, als ware het een zuil naast de oprit. Door de jaren heen zijn er veel varianten gemaakt. En zoals dat hoort, gaat ook de brievenbus met zijn tijd mee. GPF bouwbeslag heeft zich daarom bezig gehouden met het ontwerpen van een RVS design brievenbus. In deze serie vind je exemplaren die opgehangen kunnen worden als wandbrievenbus, maar ook varianten die je met behulp van staanders kunt plaatsen waar jij maar wilt. Stuk voor stuk zijn ze uitgevoerd in kwalitatief RVS 304.

Voordelen van een brievenbus ten opzichte van een briefplaat

Een brievenbus heeft allure en straalt klasse uit. Je kiest helemaal zelf waar je de postkast plaatst, zodat hij het visitekaartje wordt van jouw woning. Het grote voordeel van een brievenbus is dat je geen uitsparing hoeft te maken in jouw voordeur. Dit voorkomt eventuele tocht én de kans op vuurwerk in huis tijdens Oud & Nieuw. En heb je huisdieren? Dan is het fijn als zij niet aan de haal gaan met de zojuist gearriveerde post!

RVS brievenbus personaliseren

Onze RVS postkasten zijn mooi, maar we kunnen ons voorstellen dat je er niet alle post in wilt ontvangen. Zit je niet te wachten op folders, dan kun je dit kenbaar maken door een geen reclame sticker op de brievenbus te pakken. Als je een bezoekje van een colporteur, collectant of geloofsovertuiger ook niet ziet zitten, kun je hen hierop wijzen met een geen collecte sticker.