deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

CESeasy prepaid kaart sloteigenaar 5 jaar 609120V

  • Levertijd: 3 werkdagen
€  103,90
per stuk, incl. BTW

Met deze prepaidkaart heb je perfect beheer voor jouw CESeasy smartlock. De eerste drie maanden gebruik je dit beheerplatform gratis, daarna moet een prepaidcode ingevoerd worden om de termijn te verlengen naar vijf jaar.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
Levertijd: 3 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC05700005 609120V CESeasy prepaid kaart sloteigenaar 5 jaar
stuk
€  103,90
Meer info Officieel statement beheer voor ‘Sloteigenaar’ voor 5 jaar
Standaard wordt bij de eerste keer aanmelden van een ‘slot’ bij het beheerplatform, voor betreffende ‘slot’ 3 maanden beheer voor de ‘Sloteigenaar’ gegeven. Deze periode kan voor het betreffende slot naar 5 jaar worden verlengd door een daarvoor bedoelde prepaid code in te voeren. Na het aflopen van de eerste gratis 3 maanden, of na afloop van de betaalde 5 jaar, wordt een beheeraccount gereduceerd tot het niveau ‘alleen nog innemen van sleutels’.

Indien een beheeraccount voor een ‘slot’ tot dit niveau is gereduceerd, zullen na het inschakelen van de 5 jaar beheer optie, alle digitale sleutels behorende bij het betreffende ‘slot’ weer beheerbaar zijn. Bij het aflopen van de beheerperiode gaan er dus geen sleutels verloren! De beheerperiode wordt voor 5 jaar aan het ‘slot’ gekoppeld. Dat betekent dat voor ieder ‘slot’ een beheeroptie moet worden gekocht. Indien een ‘slot’ uit het platform wordt gewist en daarna opnieuw wordt aangemeld, zal de resterende beheerperiode weer beschikbaar zijn. Daarbij wordt de einddatum op de oorspronkelijke einddatum teruggezet.
Goed om te weten
  • Makkelijk beheerplatform voor de CESeasy.
  • De eerste drie maanden zijn gratis. Verleng je daarna niet tot vijf jaar, dan worden de mogelijkheden gelimiteerd.
CES

CES is een toonaangevende producent van sluitsystemen in allerlei vormen en soorten. Het bedrijf timmert sinds 1840 aan de weg en inmiddels bestuurt de zevende generatie deze familieonderneming. Naast standaard cilinders biedt CES een ruime collectie elektronische cilinders, beslag en sluitsystemen op maat. Lees meer

CES

Gerelateerde producten