deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Mauer profielcilinder, standaard serie, dubbele cilinder 31 31 gelijksluitend per 2

  • Levertijd: 5 werkdagen
  • Gratis verzending
€  71,47
per set, incl. BTW

Mauer is grootmeester als het gaat om de productie van kwalitatieve cilinders. Het type Standaard is een europrofielcilinder die heel geschikt is voor de standaard woningbouw.

De cilinder heeft de finish ‘Vernikkeld’, wat hem een grijzige kleur geeft. Omdat het hier gaat om een dubbele cilinder, steekt deze door de deur en kun je hem aan beide zijdes bedienen met een sleutel. Deze cilinders koop je per set van twee. Zo ben je verzekerd van identieke, gelijksluitende cilindersloten die je kunt bedienen met één sleutel.

Specificaties van het Mauer Standaard cilinderslot
- S1 profiel;
- Vijf stiften, die conventioneel zijn opgebouwd. De sleutel kun je dus op één manier in het slot steken;
- SKG 2 sterren keurmerk (SKG**);
- Geen certificaat, dus sleutels kunnen vrij gekopieerd worden. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,00.
Levertijd: 5 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC01400136 Mauer profielcilinder, standaard serie, dubbele cilinder 31/31 gelijksluitend per 2
set
€  71,47
Lekker compleet
Mauer profielcilinder, standaard serie, dubbele cilinder 31 31 gelijksluitend per 2 met Mauer slotspray
€ 77,44incl. BTW
Meer info Met een Mauer profielcilinder in de Standaard serie ben je verzekerd van een betrouwbare, conventionele techniek op jouw deur. De cilinder is een 17 mm. europrofielcilinder, opgebouwd met een S1 profiel en vijf stiften. Zij zorgen voor 32.000 permutaties. Dit betekent dat er 32.000 unieke sleutelmogelijkheden zijn voor de Standaard serie.

Toepassingen
De cilinder is toe te passen op een aantal manieren. Zo kun je deze verschillend sluitend of gelijksluitend bestellen, maar de cilinder kan ook opgenomen worden in de kleinere centraal- en hoofdsleutelsystemen. Je kunt dit type cilinderslot van Mauer uitbreiden naar een centraal sleutelsysteem (+50% toeslag per cilinder), een hoofdsleutelsysteem (+50% toeslag per cilinder) of een generaal hoofdsleutelsysteem (+65% toeslag per cilinder). Deze toeslagen gelden ook bij nabestelde cilinders uit sluitsystemen. Heb je interesse in een persoonlijk sluitplan voor jouw wooncomplex of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op: we kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Sleutel bijmaken
Standaard worden er zes sleutels meegeleverd bij deze set cilinders. Je hebt geen certificaat nodig om sleutels bij te bestellen voor de Mauer Standaard cilinder. Daardoor kun je zoveel sleutels bijmaken als je zelf wilt, waar je maar wilt. Sleutelmakers en specifieke vakhandels zijn hiervoor geschikt, maar uiteraard is het ook mogelijk om extra sleutels bij ons te bestellen. Dat jouw sleutel vrij te kopiëren is, betekent echter ook dat hij geen certificaat heeft. Daardoor is hij minder goed beveiligd tegen de nieuwste inbraaktechnieken.

Beveiliging
Het keurmerk SKG 2 sterren is van toepassing op dit cilinderslot. Dat betekent dat de cilinder bijdraagt aan minstens drie minuten inbraakwering. Voor dit profiel geldt het KOMO®-nummer 408.312.01-03 en de norm DIN 18254 - EN 1303. De Mauer Standaard serie heeft geen certificaat.

Wat is een dubbele cilinder?
In veruit de meeste gevallen is het van belang dat deuren vanaf beide zijdes op slot gedaan kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan de buitendeur: die wil je op slot doen wanneer je weg gaat voor een boodschapje, maar ook wanneer je ’s avonds gaat slapen. Een dubbele cilinder is verkrijgbaar in verschillende cilindermaten. Zo komt de maat 30/30 (bij sommige fabrikanten 31/31 genoemd) vaak voor bij deuren van 40 millimeter dik. Er zijn echter ook alternatieve cilindermaten mogelijk. Lees onder het kopje ‘Documenten’ de hulp bij maatvoering, zodat je snel ontdekt welke maat jouw cilinder heeft.

Finish
Wanneer een metaal (vaak staal of messing) wordt omhuld met een laagje nikkel, noemen we dit vernikkelen. Deze vernikkelde laag beschermt jouw product en voorkomt de vorming van corrosie en roest. Het nikkel geeft de cilinder een grijzige kleur. Deze past daardoor heel goed bij aluminium of gepolijst / geborsteld RVS deurbeslag.

Bestel jouw set cilinders
Bestel in één keer alle gelijksluitende cilinders die je nodig hebt met onze sets. Zo ben je verzekerd van identieke cilindersloten die je kunt bedienen met dezelfde sleutel. Vul bij ‘Uitvoeringen’ alle informatie in die op jouw cilinders van toepassing zijn. Dit type cilinder is ook per stuk verkrijgbaar. Heb je bestaande cilinders van dit type en wil je een extra (gelijksluitend) cilinderslot bijbestellen? Stuur ons dan een mail en we maken een offerte op maat.
Goed om te weten
  • Cilinder is voorzien van een SKG** keurmerk.
  • Dit is een zeer voordelige SKG** cilinder.
  • Vrijheid om zelf sleutels en cilinders bij te laten maken.
  • Deze cilinder is niet voorzien van een gecertificeerd profiel.
  • Cilinder is niet bestand tegen de nieuwste inbraak technieken.
Mauer

Mauer® Locking Systems is een specialist in het produceren van sloten en cilinders die uw veiligheid doen toenemen. Het merk biedt oplossingen voor hedendaagse wensen op het gebied van veiligheid. Efficiency, luxe, comfort, duurzaamheid en kwaliteit zijn daarbij absolute vereisten. Lees meer.

Mauer