deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

M&C Color+ antikerntrek dubbele veiligheidscilinder gelijksluitend per 3

  • Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
  • Gratis verzending
€  134,75
per set, incl. BTW

M&C brengt inbraakbeveiliging bij iedereen in huis met haar eenvoudig te monteren producten. Door hun vele extra’s is de M&C Color+ europrofielcilinder enorm sterk. De sleutel kun je bovendien personaliseren met één van de gekleurde caps die meegeleverd worden. Standaard ontvang je vijf sleutels bij deze cilinder.

De cilinder heeft de finish ‘Vernikkeld’, wat hem een grijzige kleur geeft. Omdat het hier gaat om een dubbele cilinder, steekt deze door de deur en kun je hem aan beide zijdes bedienen met een sleutel. Deze cilinders koop je per set van drie. Zo ben je verzekerd van identieke, gelijksluitende cilindersloten die je kunt bedienen met één sleutel.

Specificaties van het M&C Color+ cilinderslot
- Met keersleutelsysteem. De sleutel kun je dus op beide manieren in het slot steken;
- Voorzien van hotelfunctie ook wel gevarenfunctie genoemd, wat er voor zorgt dat de cilinder ook te bedienen is met een sleutel, als er aan de andere kant ook een sleutel in zit;
- Bevat kerntrekbeveiliging, boorbeveiliging en bescherming tegen openpikken en de slagmethode. Heeft daarnaast een hardstalen brug, waardoor de cilinder nauwelijks te breken is;
- SKG 3 sterren keurmerk (SKG***);
- Met certificaat, dus sleutels bijmaken kan alleen met behulp van het sleutelcertificaat;
- Deze cilinders zijn verkrijgbaar in de maat: 32/32. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,00.
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

€  134,75
per set, incl. BTW
Lekker compleet
M&C Color+ antikerntrek dubbele veiligheidscilinder gelijksluitend per 3 met Mauer slotspray
€ 140,71incl. BTW
Meer info M&C brengt inbraakbeveiliging bij iedereen in huis met haar eenvoudig te monteren producten. Door hun vele extra’s is de M&C Color+ europrofielcilinder enorm sterk. Zo bevat de cilinder kerntrekbeveiliging, boorbeveiliging en anti-klop bescherming. Bovendien is de Color+ uitgevoerd met een hardstalen brug. Deze zorgt ervoor dat de cilinder nagenoeg niet te breken is, ook niet zonder deurbeslag. De M&C Color+ heeft 150.000 permutatiemogelijkheden. Dit betekent dat er 150.000 unieke sleutelmogelijkheden zijn voor de Color+ serie. De sleutel kun je personaliseren met één van de leuke, gekleurde ‘caps’ die meegeleverd worden.

Keersleutelsysteem
Een keersleutelsysteem biedt extra gemak voor jou als gebruiker. Waar je een ‘gewone’ (conventionele) sleutel slechts op één manier in het slot kunt steken – vaak met de vlakke kant boven – maakt dit bij een keersleutel niet uit. De M&C Color+ kun je dus zonder nadenken in het slot steken. Deze omkeerfunctie maakt de M&C cilinder ook heel geschikt voor mensen die slecht kunnen zien, zoals senioren. Dit type cilinder zie je daarom regelmatig terug in seniorenwoningen of aangepaste woningen. Je herkent een keersleutelsysteem direct bij een cilinderslot: zodra het sleutelgat ligt in plaats van verticaal staat, heb je te maken met een keersleutel.

Tweezijdig bedienbaar
Deze Color+ heeft een tweezijdig bedienbare cilinder: het slot kan ook worden geopend als er aan de andere kant een sleutel in zit. Wel zo handig voor de hulpverlening.

Toepassingen
De M&C cilinder in de serie Color+ is toe te passen op verschillend sluitende cilinders of gelijksluitende sets. Het voordeel van gelijksluitende cilinders, is dat je slechts één sleutel nodig hebt om bijvoorbeeld alle deuren van jouw woning te openen.

Sleutel bijmaken
Standaard worden er vijf sleutels meegeleverd bij deze set cilinders. Zij worden geleverd met tien verschillende kleuren caps: blauw, lichtblauw, rood, lichtgroen, roze, geel, oranje, paars, donkerblauw en donkergroen. Zo nodig kun je natuurlijk meer sleutels bijbestellen. Omdat de M&C Color+ beschermd is tegen ongeoorloofd kopiëren, heb je een sleutelcertificaat nodig om sleutels bij te kunnen maken. Dit certificaat ontvang je tegelijk met jouw gekochte cilinder(s). Door deze coderegistratie ben je ervan verzekerd dat niemand anders zomaar jouw sleutels kan bijmaken. Een geruststellende gedachte!

Beveiliging
Het keurmerk SKG 3 sterren is van toepassing op dit cilinderslot. Dat betekent dat de cilinder bijdraagt aan minstens vijf minuten inbraakwering. Daardoor is de cilinder ook goedgekeurd voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Wat is een dubbele cilinder?
In veruit de meeste gevallen is het van belang dat deuren vanaf beide zijdes op slot gedaan kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan de buitendeur: die wil je op slot doen wanneer je weg gaat voor een boodschapje, maar ook wanneer je ’s avonds gaat slapen. Een dubbele cilinder is verkrijgbaar in verschillende cilindermaten. Zo komt de maat 30/30 (bij sommige fabrikanten 31/31 genoemd) vaak voor bij deuren van 40 millimeter dik. Er zijn echter ook alternatieve cilindermaten mogelijk. Lees onder het kopje ‘Documenten’ de hulp bij maatvoering, zodat je snel ontdekt welke maat jouw cilinder heeft.

Finish
Wanneer een metaal (vaak staal of messing) wordt omhuld met een laagje nikkel, noemen we dit vernikkelen. Deze vernikkelde laag beschermt jouw product en voorkomt de vorming van corrosie en roest. Het nikkel geeft de cilinder een grijzige kleur. Deze past daardoor heel goed bij aluminium of gepolijst / geborsteld RVS deurbeslag.

Bestel jouw set cilinders
Bestel in één keer alle gelijksluitende cilinders die je nodig hebt met onze sets. Zo ben je verzekerd van identieke cilindersloten die je kunt bedienen met dezelfde sleutel. Vul bij ‘Uitvoeringen’ alle informatie in die op jouw cilinders van toepassing zijn. Dit type cilinder is ook per stuk verkrijgbaar. Heb je bestaande cilinders van dit type en wil je een extra (gelijksluitend) cilinderslot bijbestellen? Stuur ons dan een mail en we maken een offerte op maat.
Goed om te weten
  • Deze cilinder is voorzien van een SKG*** keurmerk en wordt tevens geleverd met certificaat.
  • De veiligheidscilinder is beveiligd tegen openpikken, de slagmethode, de kerntrekmethode en de breekmethode.
  • Voorzien van hotelfunctie ook wel gevarenfunctie genoemd, hierdoor is de cilinder van beide kanten te bedienen ook als er een sleutel aan de andere kant in het cilinder zit. Cilinder wordt aanbevolen door het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).
  • Cilinders en sleutels kunnen alleen bijgemaakt worden door erkende M&C dealers.
M&C

Goede huisbeveiliging is voor M&C de kers op de taart. Daarom specialiseert het bedrijf zich al meer dan dertig jaar in inbraakbeveiliging, zoals cilinders, hangsloten en kluizen. Het bedrijf stelt daarbij één voorwaarde: hun producten moeten eenvoudig te monteren zijn. Inbraakbeveiliging voor iedereen dus!
Lees meer.

M&C

Gerelateerde producten