deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

DOM Plura profielcilinder SKG3 GS2 SKG*** gelijksluitend per 2, 30/45

  • Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
Normale prijs: €  146,18 Kortingsprijs: €  137,41
per set, incl. BTW

DOM staat bekend om zijn innovatieve sluittechniek en ruime productassortiment. De DOM Plura is een uitstekende europrofielcilinder voor woningen, onder andere door zijn unieke DOM sleutelprofiel.

De cilinder heeft de finish ‘Vernikkeld’, wat hem een grijzige kleur geeft. Omdat het hier gaat om een dubbele cilinder, steekt deze door de deur en kun je hem aan beide zijdes bedienen met een sleutel. Deze cilinders koop je per set van twee. Zo ben je verzekerd van identieke, gelijksluitende cilindersloten in de cilindermaat 30/45, die je kunt bedienen met één sleutel.

Specificaties van het DOM Plura cilinderslot
- DOM profiel;
- Zes stiften, die conventioneel zijn opgebouwd. De sleutel kun je dus op één manier in het slot steken;
- Bevat anti-klopbeveiliging;
- SKG 3 sterren keurmerk (SKG***) en kerntrekbeveiliging;
- Geen certificaat, dus sleutels kunnen vrij gekopieerd worden. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC04200032 DOM Plura profielcilinder SKG3 GS2 SKG*** gelijksluitend per 2, 30/45
set
Normale prijs: €  146,18 Kortingsprijs: €  137,41
Lekker compleet
DOM Plura profielcilinder SKG3 GS2 SKG*** gelijksluitend per 2, 30/45 met Mauer slotspray
€ 154,17€ 145,40incl. BTW
Meer info DOM staat bekend om zijn innovatieve sluittechniek en ruime productassortiment. De DOM Plura is een uitstekende europrofielcilinder voor woningen, onder andere door zijn DOM sleutelprofiel. Deze is uniek, omdat er merkenbescherming op rust. Door de bolle kern van de cilinder, kun je sleutels makkelijk invoeren in het cilinderslot.

Toepassingen
De DOM cilinder in de serie Plura is toe te passen op verschillend sluitend en gelijksluitende sets. Het voordeel van gelijksluitende cilinders, is dat je slechts één sleutel nodig hebt om bijvoorbeeld alle deuren van jouw woning te openen.

Sleutel bijmaken
Standaard worden er zes zilveren, corrosievrije sleutels meegeleverd bij deze set cilinders. Zo nodig kun je er natuurlijk meer bijbestellen. Je hebt geen certificaat nodig om sleutels bij te bestellen voor het DOM Plura cilinderslot: sleutels kunnen eenvoudig op nummer bijbesteld worden. Daardoor kun je zoveel sleutels bijmaken als je zelf wilt, waar je maar wilt. Sleutelmakers en specifieke vakhandels zijn hiervoor geschikt. Dat jouw sleutel vrij te kopiëren is, betekent echter ook dat hij geen certificaat heeft. Daardoor is hij minder goed beveiligd tegen de nieuwste inbraaktechnieken.

Beveiliging
Het keurmerk SKG 3 sterren is van toepassing op dit cilinderslot. Dat betekent dat de cilinder bijdraagt aan minstens vijf minuten inbraakwering.

Wat is een dubbele cilinder?
In veruit de meeste gevallen is het van belang dat deuren vanaf beide zijdes op slot gedaan kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan de buitendeur: die wil je op slot doen wanneer je weg gaat voor een boodschapje, maar ook wanneer je ’s avonds gaat slapen. Een dubbele cilinder is verkrijgbaar in verschillende cilindermaten. Zo komt de maat 30/30 (bij sommige fabrikanten 31/31 genoemd) vaak voor bij deuren van 40 millimeter dik. Er zijn echter ook alternatieve cilindermaten mogelijk. Lees onder het kopje ‘Documenten’ de hulp bij maatvoering, zodat je snel ontdekt welke maat jouw cilinder heeft.

Finish
Wanneer een metaal (vaak staal of messing) wordt omhuld met een laagje nikkel, noemen we dit vernikkelen. Deze vernikkelde laag beschermt jouw product en voorkomt de vorming van corrosie en roest. Het nikkel geeft de cilinder een grijzige kleur. Deze past daardoor heel goed bij aluminium of gepolijst / geborsteld RVS deurbeslag.

Bestel jouw set cilinders
Bestel in één keer alle gelijksluitende cilinders die je nodig hebt met onze sets. Zo ben je verzekerd van identieke cilindersloten die je kunt bedienen met dezelfde sleutel. Vul bij ‘Uitvoeringen’ alle informatie in die op jouw cilinders van toepassing zijn. Dit type cilinder is ook per stuk verkrijgbaar. Heb je bestaande cilinders van dit type en wil je een extra (gelijksluitend) cilinderslot bijbestellen? Stuur ons dan een mail en we maken een offerte op maat.
Goed om te weten
  • Deze cilinder is voorzien van kerntrekbeveiliging.
  • Dit mechanische systeem kan met elektronische DOM systemen gecombineerd worden.
  • Deze cilinder beschikt niet over een hotelfunctie.
DOM

Sinds 1936 houdt de DOM Group zich bezig met de ontwikkeling en fabricage van metaalproducten. Denk daarbij aan sluittechniek (waaronder cilinders), maar ook aan elektronische toegangssystemen. Met hun kennis en kwaliteiten produceert DOM de beste producten voor zowel de particulier als het miljoenenbedrijf.
Lees meer.

DOM