deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Mauer profielcilinder, New Wave 5 serie, dubbele cilinder

  • Levertijd: 5 werkdagen
€  174,17
per stuk, incl. BTW

Mauer is grootmeester als het gaat om de productie van kwalitatieve cilinders. De New Wave 5 is een ijzersterke europrofielcilinder met enorme kwaliteiten: een krachtpatser in z’n soort!

De cilinder heeft de finish ‘Vernikkeld’, wat hem een grijzige kleur geeft. Omdat het hier gaat om een dubbele cilinder, steekt deze door de deur en kun je hem aan beide zijdes bedienen met een sleutel.

Specificaties van de Mauer New Wave 5
- New Wave-profiel;
- Tien stiften met een geavanceerd keersleutelsysteem. De sleutel kun je dus op beide manieren in het slot steken;
- De dubbele cilinder en knopcilinder bevatten een stalen, verstevigde brug en een tweedelige meenemer, die voorkomen dat de cilinder af kan breken op zijn zwakste punt;
- SKG 3 sterren keurmerk (SKG***);
- Met certificaat, dus sleutels bijmaken kan alleen met behulp van het sleutelcertificaat. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

€  174,17
per stuk, incl. BTW
Lekker compleet
Mauer profielcilinder, New Wave 5 serie, dubbele cilinder met Mauer slotspray
€ 182,15incl. BTW
Meer info Pure kwaliteit: die woorden omschrijven de New Wave 5 het beste. Deze Mauer cilinder is een verbeterde versie van zijn oudere broer: de Mauer New Wave 4. Doordat het cilinderslot is uitgerust met een anti-pickingbescherming en anti-klop, weet je dat hij bestand is tegen de verschillende slagmethodes die inbrekers gebruiken. De tweedelige meenemer en de verstevigde brug zorgen ervoor dat de Mauer NW5 niet kan afbreken op zijn zwakste plek (bij de meenemer). Deze unieke feature maakt dat de Mauer New Wave 5 nauwelijks te kraken is voor indringers. De cilinder is een 17 mm. europrofielcilinder, opgebouwd met een New Wave-profiel en tien stiften. Zij zorgen voor meer dan 20.000.000 permutaties. Dit betekent dat er 20.000.000 unieke sleutelmogelijkheden zijn voor de New Wave 5 serie.

Keersleutelsysteem
Een keersleutelsysteem biedt extra gemak voor jou als gebruiker. Waar je een ‘gewone’ (conventionele) sleutel slechts op één manier in het slot kunt steken – vaak met de vlakke kant boven – maakt dit bij een keersleutel niet uit. De Mauer New Wave 5 kun je dus zonder nadenken in het slot steken. Deze omkeerfunctie maakt de Mauer cilinder ook heel geschikt voor mensen die slecht kunnen zien, zoals senioren. Dit type cilinder zie je daarom regelmatig terug in seniorenwoningen of aangepaste woningen. Je herkent een keersleutelsysteem direct bij een cilinderslot: zodra het sleutelgat ligt in plaats van verticaal staat, heb je te maken met een keersleutel.

Hotelfunctie
Je kunt ervoor kiezen om jouw Mauer New Wave 5 cilinder te voorzien van hotelfunctie (ook wel een gevarenfunctie genoemd). Deze functie zorgt ervoor dat je een cilinder kunt bedienen met jouw sleutel, ook als er aan de andere kant van de cilinder eveneens een sleutel in het cilinderslot gestoken is. Door deze hotelfunctie ben je ervan verzekerd dat je altijd een ruimte of woning in komt, wat een uitkomst is in onder andere seniorenwoningen of hotelkamers. In overleg is het mogelijk om een vrijloopfunctie toe te voegen aan de Mauer New Wave 5 cilinder.

Toepassingen
De cilinder is toe te passen op een aantal manieren. Zo kun je deze verschillend sluitend of gelijksluitend bestellen, maar de New Wave 5 kan ook opgenomen worden in centraal-, hoofd- en generale sleutelsystemen. Voor alle drie de varianten geldt een toeslag van 35% per cilinder. Deze toeslagen gelden ook bij nabestelde cilinders uit sluitsystemen. Heb je interesse in een persoonlijk sluitplan voor jouw wooncomplex of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op: we kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Sleutel bijmaken
Standaard worden er geen sleutels meegeleverd bij de Mauer NW5, maar deze zijn uiteraard wel bij te bestellen. Omdat de cilinder technisch gepatenteerd is tot 2027, heb je voor het (bij)bestellen van sleutels een sleutelcertificaat nodig. Deze ontvang je tegelijk met jouw gekochte cilinder(s). Door deze coderegistratie ben je ervan verzekerd dat niemand anders zomaar jouw sleutels kan bijmaken. Een geruststellende gedachte! Een sleutel bestellen kun je eenvoudig doen via de website van Cubic Colors. Zoek eerst jouw sleutel in ons assortiment en vul vervolgens de gegevens in.

Beveiliging
Het keurmerk SKG 3 sterren is van toepassing op deze kwalitatieve Mauer New Wave 5 profielcilinder. Dat betekent dat de cilinder bijdraagt aan minstens vijf minuten inbraakwering. Voor dit profiel geldt het KOMO®-nummer 408.323.03-04 en de norm DIN 18254 - EN 1303. Op de New Wave 5 geldt een technisch patent tot 2027.

Wat is een dubbele cilinder?
In veruit de meeste gevallen is het van belang dat deuren vanaf beide zijdes op slot gedaan kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan de buitendeur: die wil je op slot doen wanneer je weg gaat voor een boodschapje, maar ook wanneer je ’s avonds gaat slapen. Een dubbele cilinder is verkrijgbaar in verschillende cilindermaten. Zo komt de maat 30/30 (bij sommige fabrikanten 31/31 genoemd) vaak voor bij deuren van 40 millimeter dik. Er zijn echter ook alternatieve cilindermaten mogelijk. Lees onder het kopje ‘Documenten’ de hulp bij maatvoering, zodat je snel ontdekt welke maat jouw cilinder heeft.

Finish
Wanneer een metaal (vaak staal of messing) wordt omhuld met een laagje nikkel, noemen we dit vernikkelen. Deze vernikkelde laag beschermt jouw product en voorkomt de vorming van corrosie en roest. Het nikkel geeft de cilinder een grijzige kleur. Deze past daardoor heel goed bij aluminium of gepolijst / geborsteld RVS deurbeslag.

Bestel jouw losse cilinder
Deze cilinder koop je per stuk. Ideaal wanneer jouw pand bijvoorbeeld één toegangsdeur heeft! Vul bij ‘Uitvoeringen’ alle informatie in die voor jouw cilinder van toepassing is. Heb je bestaande cilinders van dit type en wil je een extra (gelijksluitend) cilinderslot bijbestellen? Stuur ons dan een mail en we maken een offerte op maat.
Goed om te weten
  • Super sterke cilinder voorzien van SKG***. Dit is het hoogst haalbare keurmerk voor cilinders!
  • De meenemer bestaat uit 2 delen waardoor deze cilinder hier niet kan afbreken.
  • Cilinder heeft een extra versterkte stalen brug waardoor breken zeer moeilijk is.
  • Voorzien van zeer complex keersleutelprofiel voor extra veiligheid en comfort.
  • Cilinder is voorzien van een gecertificeerd profiel. Nabestellingen kunnen alleen plaatsvinden op vertoon van het bijgeleverde sleutelcertificaat.
  • Dubbele autorisatie mogelijk waarbij er pas een sleutel bijgemaakt wordt door de fabrikant als deze met een code geverifieerd is.
  • Top of the line cilinder van Mauer.
  • Sleutels en cilinders kunnen alleen bijgemaakt worden door Mauer.
  • Cilinder is prijzig.
Veilig sleutels bijbestellen

Het certificaat bij jouw cilinder zorgt ervoor dat sleutels niet zomaar gekopieerd kunnen worden. Wil je extra zekerheid, bovenop het certificaat? Kies dan voor DA+: een extra authenticatie waarbij er pas een sleutel bijgemaakt wordt door de fabrikant als deze met een code geverifieerd is. Hoe het werkt? Bij de aanschaf van een cilinder registreer je ook een zelfbedachte code en e-mailadres. Fabrikant Mauer koppelt beide aan jouw sleutelnummer. Zodra je een nieuwe sleutel wilt bijbestellen, wordt per e-mail gevraagd naar de 4-cijferige autorisatiecode. Middels deze extra veiligheidsoptie weet je zeker dat er geen sleutels worden bijgemaakt zonder jouw medeweten.
Lees verder

Mauer

Mauer® Locking Systems is een specialist in het produceren van sloten en cilinders die uw veiligheid doen toenemen. Het merk biedt oplossingen voor hedendaagse wensen op het gebied van veiligheid. Efficiency, luxe, comfort, duurzaamheid en kwaliteit zijn daarbij absolute vereisten. Lees meer.

Mauer

Relevante blogs

Gerelateerde producten