deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

M&C Matrix antikerntrek dubbele knopcilinder, zwart

  • Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
€  82,58
per stuk, incl. BTW

Cilindertype Matrix is M&C’s troef als kwalitatieve beveiliging tegen een groot aantal inbraaktechnieken. Denk daarbij aan boren en openpikken, maar ook de impressietechniek (waarbij je met een ongeslepen sleutel uiteindelijk een slot kunt lockpicken). Door haar vele extra’s is de M&C Matrix europrofielcilinder enorm sterk en bijna onmogelijk om te breken.

De cilinder is bewerkt met een zwarte coating, wat hem een prachtige, donkere kleur geeft. Omdat het hier gaat om een knopcilinder, is deze aan één zijde van de deur te bedienen met een sleutel. Aan de andere zijde bedien je het cilinderslot met een draaiknop.

Specificaties van het M&C Matrix cilinderslot
- De cilinder is conventioneel opgebouwd. De sleutel kun je dus op één manier in het slot steken;
- Bevat beveiliging tegen een groot aantal inbraaktechnieken. De Matrix heeft daarnaast een hardstalen brug, waardoor de cilinder nauwelijks te breken is;
- Uitgevoerd met hotelfunctie (ook nood- en gevarenfunctie genoemd). Je kunt de cilinder altijd openen, ook als er een sleutel aan de andere zijde in het slot gestoken is;
- SKG 3 sterren keurmerk (SKG***);
- Met certificaat, dus sleutels bijmaken kan alleen met behulp van het sleutelcertificaat. Er worden standaard drie sleutels meegeleverd bij deze cilinder.
- Let op! Het meegeleverde aantal sleutels is afhankelijk van het aantal gelijksluitende cilinders dat je bestelt. Neem voor precieze aantallen contact met ons op. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

€  82,58
per stuk, incl. BTW
Lekker compleet
M&C Matrix antikerntrek dubbele knopcilinder, zwart met Mauer slotspray
€ 90,57incl. BTW
Meer info Bij het produceren van hun huisbeveiligingsproducten stelt M&C twee belangrijke eisen. Allereerst moet het artikel zeer inbraakwerend zijn en daarnaast eenvoudig gemonteerd kunnen worden. Bij hun Matrix komen beide samen: je monteert het cilinderslot eenvoudig in jouw deur én de SKG 3 sterren cilinder zorgt voor fikse inbraakwering.

Glas en een knopcilinder: kan dat?
Voor de geldigheid van het SKG-certificaat is het van groot belang dat het glas in de buurt van de knopcilinder een klasse van minstens P4A heeft (zware inbraakwering). Het gaat dan om een eventueel raam of ramen in de deur én om een eventueel zijlicht naast de deur. Als het glas niet zo’n hoge inbraakwering heeft, is het eenvoudig(er) te forceren door inbrekers. Eén draai aan de knop zou vervolgens voldoende zijn om binnen te komen in jouw huis.

Modulair gemak met de Matrix
De Matrix van M&C is een krachtige cilinder die tegen een flinke stoot kan. Door zijn beveiliging tegen boren, openpikken, kerntrekken, de slagmethode en de impressietechniek ben je verzekerd van een zeer veilig cilinderslot in jouw deur. Het product bestaat uit modulaire delen die in elkaar opgebouwd zijn. De cilinder kan daardoor een lengte van wel 20,5 centimeter bereiken, zodat je ervan verzekerd bent dat hij in elke deur past. De hardstalen brug maakt de veiligheidscilinder nagenoeg onbreekbaar: zelfs wanneer je hem niet monteert met deurbeslag. Je matcht de Matrix eenvoudig met jouw deurbeslag, want hij is leverbaar in de finishes messing, nikkel en zwart. Altijd een match en een onopvallende cilinder!

Toepassingen
De M&C cilinder in de serie Matrix is toe te passen op verschillend sluitend en gelijksluitende sets. Het voordeel van gelijksluitende cilinders, is dat je slechts één sleutel nodig hebt om bijvoorbeeld alle deuren van jouw woning te openen. Bij de keuze voor gelijksluitende cilinders geldt een meerprijs.

Sleutel bijmaken
Standaard worden er drie sleutels meegeleverd bij dit M&C cilinderslot. Uiteraard zijn er extra sleutels bij te bestellen. De cilinder is gepatenteerd, dus je heb voor het (bij)bestellen van sleutels een sleutelcertificaat nodig. Deze ontvang je tegelijk met jouw gekochte cilinder(s). Door deze coderegistratie ben je ervan verzekerd dat niemand anders zomaar jouw sleutels kan bijmaken. Een geruststellende gedachte! Een sleutel bestellen kun je eenvoudig doen via de website van Cubic Colors.

Beveiliging
Het keurmerk SKG 3 sterren is van toepassing op dit cilinderslot. Dat betekent dat de cilinder bijdraagt aan minstens vijf minuten inbraakwering. Daardoor is de cilinder ook goedgekeurd voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Wat is een knopcilinder?
Een knopcilinder is de ideale oplossing voor ruimtes waar niet iedereen in mag, maar die je van binnenuit wel altijd moet kunnen openen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een archiefruimte in jouw bedrijfspand. Daarnaast worden knopcilinders ook wel gebruikt voor buitendeuren. Het cilinderslot biedt extra gemak, want je hoeft niet telkens een sleutel te gebruiken om de deur te openen voor de postbode. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen raadt het gebruik van een knopcilinder op de buitendeur af, omdat inbrekers zichzelf sneller toegang kunnen verlenen middels de brievenbus of het intikken van een glasplaat.

Finish
Door metaal te bewerken met een kwalitatieve coating, ontstaan prachtige, zwarte cilinders. Deze cilindersloten matchen geweldig met onze uitgebreide collectie (veiligheids)beslag in zwart. Zo heeft jouw deurbeslag één stijl en gaat de cilinder op in het geheel. Let er wel op dat de coating na veelvuldig gebruik wat beschadigd kan raken bij het sleutelgat.

Bestel jouw losse cilinder
Deze cilinder koop je per stuk. Ideaal wanneer jouw pand bijvoorbeeld één toegangsdeur heeft! Vul bij ‘Uitvoeringen’ alle informatie in die voor jouw cilinder van toepassing is. Heb je bestaande cilinders van dit type en wil je een extra (gelijksluitend) cilinderslot bijbestellen? Stuur ons dan een mail en we maken een offerte op maat.
M&C

Goede huisbeveiliging is voor M&C de kers op de taart. Daarom specialiseert het bedrijf zich al meer dan dertig jaar in inbraakbeveiliging, zoals cilinders, hangsloten en kluizen. Het bedrijf stelt daarbij één voorwaarde: hun producten moeten eenvoudig te monteren zijn. Inbraakbeveiliging voor iedereen dus!
Lees meer.

M&C