deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Nemef 143/9 profielcilinder NF4 serie knop cilinder

  • Levertijd: 2 weken
€  99,95
per stuk, incl. BTW

Nemef sloten staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en toepassingen.

De cilinder heeft de finish ‘Vernikkeld’, wat hem een grijzige kleur geeft. Omdat het hier gaat om een knopcilinder, is deze aan één zijde van de deur te bedienen met een sleutel. Aan de andere zijde bedien je het cilinderslot met een draaiknop.

Specificaties van het Nemef NF4 cilinderslot
- Gepatenteerd profiel;
- Zes sluitstiften en twee sensorstiften, met keersleutelsysteem. De sleutel kun je dus op beide manieren in het slot steken;
- Voorzien van kerntrekbeveiliging, boorbelemmering, anti-slagpickvoorziening en aftastbeveiliging;
- SKG 3 sterren keurmerk (SKG***);
- Met certificaat, dus sleutels bijmaken kan alleen met behulp van het sleutelcertificaat. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

€  99,95
per stuk, incl. BTW
Lekker compleet
Nemef 143/9 profielcilinder NF4 serie knop cilinder met Mauer slotspray
€ 107,93incl. BTW
Meer info Nemef is al jarenlang een begrip in de bouwwereld door haar betrouwbare, kwalitatieve veiligheidsproducten. De Nemef NF4 is een hoogwaardige cilinder met kerntrekbeveiliging, maar de 17 mm. europrofielcilinder is bovendien uitgerust met boorbelemmering, anti-slagpick en aftastbeveiliging. Daarmee creëer je fikse inbraakvertraging voor indringers.

Glas en een knopcilinder: kan dat?
Voor de geldigheid van het SKG-certificaat is het van groot belang dat het glas in de buurt van de knopcilinder een klasse van minstens P4A heeft (zware inbraakwering). Het gaat dan om een eventueel raam of ramen in de deur én om een eventueel zijlicht naast de deur. Als het glas niet zo’n hoge inbraakwering heeft, is het eenvoudig(er) te forceren door inbrekers. Eén draai aan de knop zou vervolgens voldoende zijn om binnen te komen in jouw huis.

Keersleutelsysteem
Een keersleutelsysteem biedt extra gemak voor jou als gebruiker. Waar je een ‘gewone’ (conventionele) sleutel slechts op één manier in het slot kunt steken – vaak met de vlakke kant boven – maakt dit bij een keersleutel niet uit. De Nemef NF4 kun je dus zonder nadenken in het slot steken. Deze omkeerfunctie maakt de Nemef cilinder ook heel geschikt voor mensen die slecht kunnen zien, zoals senioren. Dit type cilinder zie je daarom regelmatig terug in seniorenwoningen of aangepaste woningen. Je herkent een keersleutelsysteem direct bij een cilinderslot: zodra het sleutelgat ligt in plaats van verticaal staat, heb je te maken met een keersleutel.

Toepassingen
De Nemef cilinder in de serie NF4 is toe te passen op verschillend sluitend en gelijksluitende sets. Het voordeel van gelijksluitende cilinders, is dat je slechts één sleutel nodig hebt om bijvoorbeeld alle deuren van jouw woning te openen.

Sleutel bijmaken
Standaard worden er drie staal vernikkelde sleutels meegeleverd bij dit cilinderslot. Zo nodig kun je er natuurlijk meer bijbestellen. Omdat de Nemef NF4 serie een gepatenteerd profiel heeft, heb je een sleutelcertificaat nodig om sleutels bij te kunnen maken. Jouw Security Card ontvang je tegelijk met jouw gekochte cilinder(s). Door deze coderegistratie ben je ervan verzekerd dat niemand anders zomaar jouw sleutels kan bijmaken. Een geruststellende gedachte! Een sleutel bestellen kun je eenvoudig doen via de website van Cubic Colors. Zoek eerst jouw sleutel in ons assortiment en vul vervolgens de gegevens in.

Beveiliging
Het keurmerk SKG 3 sterren is van toepassing op dit cilinderslot. Dat betekent dat de cilinder bijdraagt aan minstens vijf minuten inbraakvertraging en extra zwaar inbraakwerend is. Daardoor is hij eveneens goedgekeurd door het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Wat is een knopcilinder?
Een knopcilinder is de ideale oplossing voor ruimtes waar niet iedereen in mag, maar die je van binnenuit wel altijd moet kunnen openen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een archiefruimte in jouw bedrijfspand. Daarnaast worden knopcilinders ook wel gebruikt voor buitendeuren. Het cilinderslot biedt extra gemak, want je hoeft niet telkens een sleutel te gebruiken om de deur te openen voor de postbode. Het Politiekeurmerk Veilig Wonen raadt het gebruik van een knopcilinder op de buitendeur af, omdat inbrekers zichzelf sneller toegang kunnen verlenen middels de brievenbus of het intikken van een glasplaat.

Finish
Wanneer een metaal (vaak staal of messing) wordt omhuld met een laagje nikkel, noemen we dit vernikkelen. Deze vernikkelde laag beschermt jouw product en voorkomt de vorming van corrosie en roest. Het nikkel geeft de cilinder een grijzige kleur. Deze past daardoor heel goed bij aluminium of gepolijst / geborsteld RVS deurbeslag.

Bestel jouw losse cilinder
Deze cilinder koop je per stuk. Ideaal wanneer jouw pand bijvoorbeeld één toegangsdeur heeft! Vul bij ‘Uitvoeringen’ alle informatie in die voor jouw cilinder van toepassing is. Heb je bestaande cilinders van dit type en wil je een extra (gelijksluitend) cilinderslot bijbestellen? Stuur ons dan een mail en we maken een offerte op maat.
Goed om te weten
  • Cilinder is voorzien van een SKG*** keurmerk. Dit is het hoogst haalbare keurmerk voor cilinders.
  • Cilinder is voorzien van een gecertificeerd profiel. Nabestellingen kunnen alleen plaatsvinden op vertoon van het bijgeleverde sleutelcertificaat.
  • De cilinder is tevens leverbaar in de finish messing.
  • Standaard voorzien van hotelfunctie, ook bekend als gevarenfunctie.
  • Voorzien van keersleutelprofiel voor extra veiligheid en comfort.
  • Deze cilinder kan niet gelijksluitend worden gemaakt voor de Nemef ENTR.
  • Sleutels en cilinders kunnen alleen bijgemaakt worden door Nemef.
Nemef

Nemef staat voor betrouwbare veiligheid en vakmanschap. Sinds 1921 is Nemef een begrip in de bouwwereld met tal van innovatieve producten en concepten. Het assortiment bestaat uit binnendeursloten, veiligheidssloten, meerpuntssluitingen, veiligheidscilinders, sluitsystemen, beslag en elektronische toegangscontrolesystemen. Lees meer.

Nemef

Gerelateerde producten