deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Nemef 142/9 profielcilinder NF4 serie dubbele cilinder 30/30 gelijksluitend per 3

  • Beperkte voorraad
€  229,95
per set, incl. BTW

Nemef sloten staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit en toepassingen. De Nemef NF4 cilinder biedt veiligheid en comfort, onder andere door zijn kerntrekbeveiliging, keersleutelsysteem en hotelfunctie.

De cilinder heeft de finish ‘Vernikkeld’, wat hem een grijzige kleur geeft. Omdat het hier gaat om een dubbele cilinder, steekt deze door de deur en kun je hem aan beide zijdes bedienen met een sleutel. Deze cilinders koop je per set van drie. Zo ben je verzekerd van identieke, gelijksluitende cilindersloten die je kunt bedienen met één sleutel.

Specificaties van het Nemef NF4 cilinderslot
- Gepatenteerd profiel;
- cilindermaat 30/30;
- Zes sluitstiften en twee sensorstiften, met keersleutelsysteem. De sleutel kun je dus op beide manieren in het slot steken;
- Bevat hotelfunctie, kerntrekbeveiliging, boorbelemmering, anti-slagpickvoorziening en aftastbeveiliging;
- SKG 3 sterren keurmerk (SKG***);
- Met certificaat, dus sleutels bijmaken kan alleen met behulp van het sleutelcertificaat. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC01600076 Nemef 142/9 profielcilinder, NF4 serie, dubbele cilinder 30/30 gelijksluitend per 3 Download
set
€  229,95
Lekker compleet
Nemef 142/9 profielcilinder NF4 serie dubbele cilinder 30/30 gelijksluitend per 3 met Mauer slotspray
€ 237,93incl. BTW
Meer info Nemef is al jarenlang een begrip in de bouwwereld door haar betrouwbare, kwalitatieve veiligheidsproducten. De Nemef NF4 is een hoogwaardige cilinder met kerntrekbeveiliging, maar de 17 mm. europrofielcilinder is bovendien uitgerust met boorbelemmering, anti-slagpick en aftastbeveiliging. Daarmee creëer je fikse inbraakvertraging voor indringers.

Keersleutelsysteem
Een keersleutelsysteem biedt extra gemak voor jou als gebruiker. Waar je een ‘gewone’ (conventionele) sleutel slechts op één manier in het slot kunt steken – vaak met de vlakke kant boven – maakt dit bij een keersleutel niet uit. De Nemef NF4 kun je dus zonder nadenken in het slot steken. Deze omkeerfunctie maakt de Nemef cilinder ook heel geschikt voor mensen die slecht kunnen zien, zoals senioren. Dit type cilinder zie je daarom regelmatig terug in seniorenwoningen of aangepaste woningen. Je herkent een keersleutelsysteem direct bij een cilinderslot: zodra het sleutelgat ligt in plaats van verticaal staat, heb je te maken met een keersleutel.

Hotelfunctie
De Nemef NF4 is standaard voorzien van hotelfunctie (ook wel gevarenfunctie genoemd). Deze functie zorgt ervoor dat je een cilinder kunt bedienen met jouw sleutel, ook als er aan de andere kant van de cilinder eveneens een sleutel in het cilinderslot gestoken is. Door deze hotelfunctie ben je ervan verzekerd dat je altijd een ruimte of woning in komt, wat een uitkomst is in onder andere seniorenwoningen of hotelkamers.

Toepassingen
De Nemef cilinder in de serie NF4 is toe te passen op verschillend sluitende cilinders of gelijksluitende sets. Het voordeel van gelijksluitende cilinders, is dat je slechts één sleutel nodig hebt om bijvoorbeeld alle deuren van jouw woning te openen.

Sleutel bijmaken
Standaard worden er negen staal vernikkelde sleutels meegeleverd bij deze set cilinders. Zo nodig kun je er natuurlijk meer bijbestellen. Omdat de Nemef NF4 serie een gepatenteerd profiel heeft, heb je een sleutelcertificaat nodig om sleutels bij te kunnen maken. Jouw Security Card ontvang je tegelijk met jouw gekochte cilinder(s). Door deze coderegistratie ben je ervan verzekerd dat niemand anders zomaar jouw sleutels kan bijmaken. Een geruststellende gedachte! Een sleutel bestellen kun je eenvoudig doen via de website van Cubic Colors. Zoek eerst jouw sleutel in ons assortiment en vul vervolgens de gegevens in.

Beveiliging
Het keurmerk SKG 3 sterren is van toepassing op dit cilinderslot. Dat betekent dat de cilinder bijdraagt aan minstens vijf minuten inbraakvertraging en extra zwaar inbraakwerend is. Daardoor is hij eveneens goedgekeurd door het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Wat is een dubbele cilinder?
In veruit de meeste gevallen is het van belang dat deuren vanaf beide zijdes op slot gedaan kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan de buitendeur: die wil je op slot doen wanneer je weg gaat voor een boodschapje, maar ook wanneer je ’s avonds gaat slapen. Een dubbele cilinder is verkrijgbaar in verschillende cilindermaten. Zo komt de maat 30/30 (bij sommige fabrikanten 31/31 genoemd) vaak voor bij deuren van 40 millimeter dik. Er zijn echter ook alternatieve cilindermaten mogelijk. Lees onder het kopje ‘Documenten’ de hulp bij maatvoering, zodat je snel ontdekt welke maat jouw cilinder heeft.

Finish
Wanneer een metaal (vaak staal of messing) wordt omhuld met een laagje nikkel, noemen we dit vernikkelen. Deze vernikkelde laag beschermt jouw product en voorkomt de vorming van corrosie en roest. Het nikkel geeft de cilinder een grijzige kleur. Deze past daardoor heel goed bij aluminium of gepolijst / geborsteld RVS deurbeslag.

Bestel jouw set cilinders
Bestel in één keer alle gelijksluitende cilinders die je nodig hebt met onze sets. Zo ben je verzekerd van identieke cilindersloten die je kunt bedienen met dezelfde sleutel. Vul bij ‘Uitvoeringen’ alle informatie in die op jouw cilinders van toepassing zijn. Dit type cilinder is ook per stuk verkrijgbaar. Heb je bestaande cilinders van dit type en wil je een extra (gelijksluitend) cilinderslot bijbestellen? Stuur ons dan een mail en we maken een offerte op maat.
Goed om te weten
  • Cilinder is voorzien van een SKG*** keurmerk. Dit is het hoogst haalbare keurmerk voor cilinders.
  • Cilinder is voorzien van een gecertificeerd profiel. Nabestellingen kunnen alleen plaatsvinden op vertoon van het bijgeleverde sleutelcertificaat.
  • De cilinder is tevens leverbaar in de finish messing.
  • Standaard voorzien van hotelfunctie, ook bekend als gevarenfunctie.
  • Voorzien van keersleutelprofiel voor extra veiligheid en comfort.
  • Deze cilinder kan niet gelijksluitend worden gemaakt voor de Nemef ENTR.
  • Sleutels en cilinders kunnen alleen bijgemaakt worden door Nemef.
Nemef

Nemef staat voor betrouwbare veiligheid en vakmanschap. Sinds 1921 is Nemef een begrip in de bouwwereld met tal van innovatieve producten en concepten. Het assortiment bestaat uit binnendeursloten, veiligheidssloten, meerpuntssluitingen, veiligheidscilinders, sluitsystemen, beslag en elektronische toegangscontrolesystemen. Lees meer.

Nemef