deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

M&C Matrix halve knopcilinder, zwart

  • Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
€  78,26
per stuk, incl. BTW

Cilindertype Matrix is M&C’s troef als kwalitatieve beveiliging tegen een groot aantal inbraaktechnieken. Denk daarbij aan boren en openpikken, maar ook de impressietechniek (waarbij je met een ongeslepen sleutel uiteindelijk een slot kunt lockpicken). Door haar vele extra’s is de M&C Matrix europrofielcilinder enorm sterk en bijna onmogelijk om te breken.

De cilinder is bewerkt met een zwarte coating, wat hem een prachtige, donkere kleur geeft. Omdat het hier gaat om een halve knopcilinder, is deze aan één zijde van de deur te bedienen met een draaiknop.

Specificaties van het M&C Matrix cilinderslot
- Bevat beveiliging tegen een groot aantal inbraaktechnieken. De Matrix heeft daarnaast een hardstalen brug, waardoor de cilinder nauwelijks te breken is. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

€  78,26
per stuk, incl. BTW
Lekker compleet
M&C Matrix halve knopcilinder, zwart met Mauer slotspray
€ 86,25incl. BTW
Meer info Bij het produceren van hun huisbeveiligingsproducten stelt M&C twee belangrijke eisen. Allereerst moet het artikel zeer inbraakwerend zijn en daarnaast eenvoudig gemonteerd kunnen worden. Bij hun Matrix komen beide samen: je monteert het cilinderslot eenvoudig in jouw deur én de SKG 3 sterren cilinder zorgt voor fikse inbraakwering.

Modulair gemak met de Matrix
De Matrix van M&C is een krachtige cilinder die tegen een flinke stoot kan. Door zijn beveiliging tegen boren, openpikken, kerntrekken, de slagmethode en de impressietechniek ben je verzekerd van een zeer veilig cilinderslot in jouw deur. Het product bestaat uit modulaire delen die in elkaar opgebouwd zijn. De cilinder kan daardoor een lengte van wel 20,5 centimeter bereiken, zodat je ervan verzekerd bent dat hij in elke deur past. De hardstalen brug maakt de veiligheidscilinder nagenoeg onbreekbaar: zelfs wanneer je hem niet monteert met deurbeslag. Je matcht de Matrix eenvoudig met jouw deurbeslag, want hij is leverbaar in de finishes messing, nikkel en zwart. Altijd een match en een onopvallende cilinder!

Toepassingen
De M&C cilinder in de serie Matrix is toe te passen op verschillend sluitend en gelijksluitende sets. Het voordeel van gelijksluitende cilinders, is dat je slechts één sleutel nodig hebt om bijvoorbeeld alle deuren van jouw woning te openen. Bij de keuze voor gelijksluitende cilinders geldt een meerprijs.

Wat is een halve knopcilinder?
Een halve knopcilinder steekt slechts door de helft van de deur, waardoor de buitenste zijde van een deur vlak is. Je kunt het cilinderslot onder andere gebruiken als afsluiting van bijvoorbeeld een spelletjeskast, maar ook als bijzetslot op een buitendeur. Zo bescherm je jouw huis extra wanneer je bijvoorbeeld gaat slapen. Let er in dit geval wel op dat je aan de buitenkant van de deur een blinde veiligheidsrozet of een blind veiligheidsschild plaatst. Dit is verplicht, zodat inbrekers jouw halve cilinder niet uit kunnen boren.

Finish
Door metaal te bewerken met een kwalitatieve coating, ontstaan prachtige, zwarte cilinders. Deze cilindersloten matchen geweldig met onze uitgebreide collectie (veiligheids)beslag in zwart. Zo heeft jouw deurbeslag één stijl en gaat de cilinder op in het geheel.

Bestel jouw losse cilinder
Deze cilinder koop je per stuk. Ideaal wanneer jouw pand bijvoorbeeld één toegangsdeur heeft! Vul bij ‘Uitvoeringen’ alle informatie in die voor jouw cilinder van toepassing is. Heb je bestaande cilinders van dit type en wil je een extra (gelijksluitend) cilinderslot bijbestellen? Stuur ons dan een mail en we maken een offerte op maat.
M&C

Goede huisbeveiliging is voor M&C de kers op de taart. Daarom specialiseert het bedrijf zich al meer dan dertig jaar in inbraakbeveiliging, zoals cilinders, hangsloten en kluizen. Het bedrijf stelt daarbij één voorwaarde: hun producten moeten eenvoudig te monteren zijn. Inbraakbeveiliging voor iedereen dus!
Lees meer.

M&C