deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Mauer profielcilinder, New Wave 6 serie, dubbele cilinder, vernikkeld

  • Levertijd: op aanvraag
€  235,09
per stuk, incl. BTW

Mauer is grootmeester als het gaat om de productie van kwalitatieve cilinders. De New Wave 6 is een europrofielcilinder met unieke features, zoals innovatieve anti-klop en anti-pickingbescherming. Het geheime wapen van deze cilinder is zijn afbreekbeveiliging, die ervoor zorgt dat de cilinder direct blokkeert bij een inbraakpoging!

De cilinder heeft de finish 'Vernikkeld', wat hem een grijzige kleur geeft. Omdat het hier gaat om een dubbele cilinder, steekt deze door de deur en kun je bedienen aan beide zijdes met een sleutel.

Specificaties van de Mauer New Wave 6
- New Wave-profiel;
- Cilindertrekbeveiligd;
- Technisch gepatenteerd tot 2027;
- Technisch geavanceerd keersleutelsysteem met 6 stiften;
- Hittebestendig tot 400°C;
- Unieke afbreekbeveiliging: cilinder blokkeert direct bij een inbraakpoging;
- 20.000.000 permutatiemogelijkheden;
- Voor centraal-, hoofd- en generale sluitsystemen, maar ook monosluitingen en sets gelijksluitend;
- Met certificaat, dus sleutels bijmaken kan alleen met behulp van het sleutelcertificaat.

Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
Levertijd: op aanvraag
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

€  235,09
per stuk, incl. BTW
Lekker compleet
Mauer profielcilinder, New Wave 6 serie, dubbele cilinder, vernikkeld met Mauer slotspray
€ 241,04incl. BTW
Meer info Toepassingen
De cilinder is toe te passen op een aantal manieren. Zo kun je deze verschillend sluitend of gelijksluitend bestellen, maar de New Wave 6 kan ook opgenomen worden in centraal-, hoofd- en generale sleutelsystemen. Voor alle drie de varianten geldt een toeslag van 35% per cilinder. Deze toeslagen gelden ook bij nabestelde cilinders uit sluitsystemen. Heb je interesse in een persoonlijk sluitplan voor jouw wooncomplex of bedrijfspand? Neem dan contact met ons op: we kijken graag samen naar de mogelijkheden.

Sleutel bijmaken
Standaard worden er geen sleutels meegeleverd bij de Mauer NW6, maar deze zijn uiteraard wel bij te bestellen. Omdat de cilinder technisch gepatenteerd is tot 2027, heb je voor het (bij)bestellen van sleutels een sleutelcertificaat nodig. Deze ontvang je tegelijk met jouw gekochte cilinder(s). Door deze coderegistratie ben je ervan verzekerd dat niemand anders zomaar jouw sleutels kan bijmaken. Een geruststellende gedachte! Een sleutel bestellen kun je eenvoudig doen via de website van Cubic Colors. Zoek eerst jouw sleutel in ons assortiment en vul vervolgens de gegevens in.

Beveiliging
Deze cilinder is cilindertrekbeveiligd, slagmethodebestendig (anti-klop) en heeft anti-pickingbescherming. Een belangrijke feature is de tweedelige meenemer en de verstevigde brug. Ook is de cilinder hittebestendig tot 400°C. Daarnaast heeft de New Wave 6 een unieke extra feature in de vorm van afbreekbeveiliging. Bij het afbreken van de cilinder blijft de andere zijde intact. De cilinder blokkeert direct bij een inbraakpoging! Het keurmerk SKG 3 sterren is van toepassing op deze kwalitatieve Mauer New Wave 6 profielcilinder. Dat betekent dat de cilinder bijdraagt aan minstens vijf minuten inbraakwering. Voor dit profiel geldt het KOMO®-nummer 408.323.03-04 en de norm DIN 18254 - EN 1303. Op de New Wave 6 geldt een technisch patent tot 2027.

Wat is een dubbele cilinder?
In veruit de meeste gevallen is het van belang dat deuren vanaf beide zijdes op slot gedaan kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan de buitendeur: die wil je op slot doen wanneer je weg gaat voor een boodschapje, maar ook wanneer je ’s avonds gaat slapen. Een dubbele cilinder is verkrijgbaar in verschillende cilindermaten. Zo komt de maat 30/30 (bij sommige fabrikanten 31/31 genoemd) vaak voor bij deuren van 40 millimeter dik. Er zijn echter ook alternatieve cilindermaten mogelijk. Lees onder het kopje ‘Documenten’ de hulp bij maatvoering, zodat je snel ontdekt welke maat jouw cilinder heeft. Deze cilinder is niet beschikbaar in de maat 31/31, maar vanaf de maat 36/36 in verband met de afbreekbeveiliging.

Finish
Wanneer een metaal (vaak staal of messing) wordt omhuld met een laagje nikkel, noemen we dit vernikkelen. Deze vernikkelde laag beschermt jouw product en voorkomt de vorming van corrosie en roest. Het nikkel geeft de cilinder een grijzige kleur. Deze past daardoor heel goed bij aluminium of gepolijst / geborsteld RVS deurbeslag.

Bestel jouw losse cilinder
Deze cilinder koop je per stuk. Ideaal wanneer jouw pand bijvoorbeeld één toegangsdeur heeft! Vul bij ‘Uitvoeringen’ alle informatie in die voor jouw cilinder van toepassing is. Heb je bestaande cilinders van dit type en wil je een extra (gelijksluitend) cilinderslot bijbestellen? Stuur ons dan een mail en we maken een offerte op maat.
Goed om te weten
  • Cilinder is voorzien van een SKG*** keurmerk. Dit is het hoogst haalbare keurmerk voor cilinders.
  • Cilinder is voorzien van een gecertificeerd profiel. Nabestellingen kunnen alleen plaatsvinden op vertoon van het bijgeleverde sleutelcertificaat.
  • De meenemer bestaat uit 2 delen waardoor deze cilinder hier niet kan afbreken.
  • Cilinder is voorzien van een afbreekbeveiliging.Bij het afbreken van de cilinder blijft de andere zijde intact. De cilinder blokkeert direct bij een inbraakpoging!
  • Zeer complex keersleutelprofiel voor extra veiligheid en comfort.
  • Dubbele autorisatie mogelijk waarbij er pas een sleutel bijgemaakt wordt door de fabrikant als deze met een code geverifieerd is.
  • Sleutels en cilinders kunnen alleen bijgemaakt worden door Mauer.
  • Cilinder is niet beschikbaar in de maat 31/31, maar pas vanaf 36/36 door de afbreekbeveiliging.
  • Cilinder is relatief prijzig.
Mauer

Mauer® Locking Systems is een specialist in het produceren van sloten en cilinders die uw veiligheid doen toenemen. Het merk biedt oplossingen voor hedendaagse wensen op het gebied van veiligheid. Efficiency, luxe, comfort, duurzaamheid en kwaliteit zijn daarbij absolute vereisten. Lees meer.

Mauer

Relevante blogs

Gerelateerde producten