deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Austria Balance Tulsa opdek

  • Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
  • Uitvoeringen
€ 357,00
per stuk, incl. BTW

De tijdloze binnendeur Memphis geeft ieder interieur nóg meer cachet, voor een lage prijs nog wel! De Austria deuren staan namelijk bekend om hun zeer gunstige prijskwaliteit verhouding. Binnendeuren van het model Memphis vallen op door de robuuste stijlen en dorpels die zijn afgewerkt met een facetprofiel. Het zijn stijlvolle paneeldeuren met royale panelen. De deuren van het model Memphis zijn beschikbaar in verschillende maten en worden uitgevoerd als opdek deur en opdekdeur. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Voor deuren gelden andere verzendkosten. Tot €750 betaald u €24,95, daarna wordt het gratis verzonden!
Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

4 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC06201636 Austria Balance Tulsa opdek links, 88x231,5cm
stuk
€  357,00
CC06201637 Austria Balance Tulsa opdek links, 93x231,5cm
stuk
€  357,00
CC06201638 Austria Balance Tulsa opdek rechts, 88x231,5cm
stuk
€  357,00
CC06201639 Austria Balance Tulsa opdek rechts, 93x231,5cm
stuk
€  357,00
Meer info Moderne binnendeur kopen
De Austria binnendeuren Tulsa herken je aan de facetprofielen aan de deurstijlen en rondom de bossingpanelen in de deur. De paneeldeuren hebben royale panelen en zorgen voor warmte in huis. Kenmerkend voor de Balance-collectie van Austria is de tijdloze look van de deuren. Het maakt dat ze uitstekend te combineren zijn met elkaar en perfect in een modern interieur passen. De Balance-deuren zijn dus multifunctioneel, maar zeker niet prijzig! Het zijn kwalitatief hoogstaande deuren, waardoor een prima prijskwaliteit verhouding is gegarandeerd.

Austria binnendeuren Balance
Austria heeft met de Balance-serie een verzameling binnendeuren die robuuste stijlen en dorpels hebben, afgewerkt met facetprofielen. Ze hebben een tijdloze uitstraling en passen bij ieder interieur. De bijpassende glaslatten worden op maat in de glasopening meegeleverd. De stompe deuren zijn sterke MDF-deuren die zijn voorbehandeld met een witte grondverf. De opdekdeuren worden geleverd met een hoogwaardige lak die gelijkend is aan RAL9010.

Technische gegevens Balance binnendeuren
De serie FSC binnendeuren van het model Balance staan bekend om hun robuuste stijlen en dorpels die zijn uitgevoerd met een facetprofiel. Ze zijn 40 cm dik en zijn voorzien van een HDF toplaag. De deuren zijn opgebouwd uit volspaan vezelplaten die een HDF toplaag bevatten. De dikte van de panelen is 1,5 cm en bestaan uit bossing massief MDF. Het slotgat zit op standaardhoogte, dan betekent 105 cm vanaf de onderkant van de deur. De opdekdeuren hebben boringen waardoor je paumelle scharnieren snel en makkelijk monteert.
Goed om te weten
  • Verkrijgbaar in zowel opdek als stompe deur. In overleg is maatwerk ook mogelijk.
  • Niet verkrijgbaar met glas
Austria

De firma Austria Deuren staat bekend om haar kwalitatieve deuren en kozijn, zowel voor binnen als buiten. Het bedrijf levert sinds 1953 een ruime collectie schitterende deuren aan tussenhandelaren zoals deurenspeciaalzaken en hout- en bouwmaterialenhandels. Lees meer

Austria