deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

GPF3085.A4 Tino deurkruk Champagne blend

  • Beperkte voorraad
€  92,24
per paar, incl. BTW

Ontpop die fles, want onze champagne blend is klaar om haar eigen feestje te vieren op jouw deur! Een schitterende, metallic beigetint die het puntje op de ‘i’ van interieur zet.

Je ontvangt een paar (twee) deurkrukken. Je maakt het deurbeslag compleet met twee losse rozetten of schilden
Lees meer

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
GPF3085A40100 Tino deurkruk
paar
€  92,24
Lekker compleet
GPF3085.A4 Tino deurkruk Champagne blend met Rozet GPF1105.A4 50x6 mm Champagne blend
€ 130,51incl. BTW
GPF3085.A4 Tino deurkruk Champagne blend met Rozet GPF1102.A4 50x50x8 mm Champagne blend
€ 136,00incl. BTW
GPF3085.A4 Tino deurkruk Champagne blend met Rozet GPF1100.A4 50x8 mm Champagne blend
€ 124,15incl. BTW
Meer info De Anastasius collectie: champagne blend
De Anastasius Collectie van GPF bouwbeslag combineert twee totaal verschillende werelden: die van deurbeslag en horeca. Comfort en genieten, samengebracht in een lijn levendige kleuren en fraaie modellen. Deze bijzondere combinatie vind je letterlijk terug in het pand van de makers van GPF bouwbeslag, waar ook Anastasius Grand Café gevestigd is. De samenwerking zorgt voor een unieke serie deurklinken, met de finish champagne blend als lichtste tint in het assortiment. Champagne is de koningin van de wijnen… en daarmee ook het absolute sluitstuk van de Anastasius Collectie. De metallic uitstraling combineert goed met lichte deuren, maar is ook een opvallende blikvanger wanneer je ‘m matcht met donkere deuren en details.
Goed om te weten
  • Je maakt de deurkruk compleet met een rozet of schild naar keuze. Pas dan is hij correct te monteren.
Champagne blend De finish champagne blend zorgt voor een klein feestje en een glimlach op je gezicht, telkens als jij de deur opent. Deze lichtste kleur uit de Anastasius Collectie heeft een beige tint die verkregen wordt door een hoogwaardige poedercoating. De metallic afwerking zorgt voor een glimmertje. Dankzij de UV-bescherming en het kwalitatieve basismateriaal RVS kunnen deurkrukken in champagne blend ook buiten gemonteerd worden.
Champagne blend
GPF bouwbeslag

Het merk GPF bouwbeslag bestaat uit een groot assortiment hang- en sluitwerk. Het grootste deel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS. De producten zijn desgewenst ook verkrijgbaar met een hoogwaardige finish. Je kunt dan denken aan een zwarte of witte coating of PVD. Daarnaast bevinden zich aluminium en smeedijzer producten in het assortiment van GPF. Kortom: een breed programma!
Lees verder

GPF bouwbeslag