Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Profielcilinder DOM ix Teco SKG*** modulair, dubbele cilinder vernikkeld

  • Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
€  130,50
per stuk, incl. BTW

De DOM ix Teco bezit een nieuwe, voor patent aangemelde opliggende rib in het sleutelprofiel. Samen met de speciale uitfrezing in de rib zorgt dit voor extra veiligheid. Zodoende biedt het systeem een zeer hoge sleutelkopieerbeveiliging en hoge manipulatiebescherming.

De cilinder heeft de finish ‘Vernikkeld’, wat hem een grijzige kleur geeft. Omdat het hier gaat om een dubbele cilinder, steekt deze door de deur en kun je hem aan beide zijdes bedienen met een sleutel.

Voordelen DOM ix Teco
- Bestand tegen de meest voorkomende inbraakmethoden, zoals klop- en andere manipulatietechnieken;
- Gemakkelijke en eenvoudige sleutelinvoer door de omkeerbare sleutelinvoer;
- De modulaire technologie met een geharde stalen brug biedt een betere bescherming tegen het gewelddadig “afbreken” en “kerntrekken” van de cilinder;
- De verlengde sleutel is afgestemd op alle gangbare veiligheidsbeslagen met anti-kerntrek functie;
- De complexe codering garandeert jouw eigen geregistreerde sleutel;
- Gemaakt van nikkelzilver, de sleutel is duurzaam en slijtvast;


Specificaties van het DOM ix Teco cilinderslot
- Keersleutelsysteem met speciaal opliggende rib op sleutel;
- Zeven stiften;
- Bevat anti-klopbeveiliging;
- SKG 3 sterren keurmerk (SKG***) en kerntrekbeveiliging;
- Voorzien van boorbeveiliging;
- Met certificaat en merkpatent t/m 2038, dus sleutels bijmaken kan alleen met behulp van het sleutelcertificaat. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

€  130,50
per stuk, incl. BTW
Lekker compleet
Profielcilinder DOM ix Teco SKG*** modulair, dubbele cilinder vernikkeld met Mauer slotspray
€ 138,48incl. BTW
Meer info DOM staat bekend om zijn innovatieve sluittechniek en ruime productassortiment. De DOM ix Teco is een uitstekende europrofielcilinder voor onder andere middelgrote tot grote bedrijven en appartementen, mede door zijn hoge kopieerbeveiliging. De ix Teco is tevens voorzien van een europatent.

Hotelfunctie
Je kunt ervoor kiezen om jouw DOM ix Teco cilinder te voorzien van hotelfunctie (ook wel een gevarenfunctie genoemd). Deze functie zorgt ervoor dat je een cilinder kunt bedienen met jouw sleutel, ook als er aan de andere kant van de cilinder eveneens een sleutel in het cilinderslot gestoken is. Door deze hotelfunctie ben je ervan verzekerd dat je altijd een ruimte of woning in komt, wat een uitkomst is in onder andere seniorenwoningen of hotelkamers. In overleg is het mogelijk om een vrijloopfunctie toe te voegen aan de Dom ix Teco cilinder.

Toepassingen
De DOM cilinder in de serie ix Teco is toe te passen op verschillend sluitend en gelijksluitende sets. Het voordeel van gelijksluitende cilinders, is dat je slechts één sleutel nodig hebt om bijvoorbeeld alle deuren van jouw woning te openen.

Sleutel bijmaken
Standaard worden er drie sterke sleutels meegeleverd bij dit cilinderslot. Zo nodig kun je er natuurlijk meer bijbestellen. Omdat de ix Teco voorzien is van een veiligheidscertificaat, heb je een sleutelcertificaat nodig om sleutels bij te kunnen bestellen. Jouw sleutelcertificaat ontvang je tegelijk met jouw gekochte cilinder(s). Door deze coderegistratie ben je ervan verzekerd dat niemand anders zomaar jouw sleutels kan bijmaken. Een geruststellende gedachte!

Beveiliging
Het keurmerk SKG 3 sterren is van toepassing op dit cilinderslot. Dat betekent dat de cilinder bijdraagt aan minstens vijf minuten inbraakwering. Daarnaast is hij uitgevoerd met kerntrekbeveiliging.

Modulair
Het DOM modulaire systeem zorgt voor flexibiliteit en veiligheid. Dankzij de modulaire verbindingsbrug zijn de cilinders direct op de gewenste maatvoering aan te passen. De gehard stalen verbindingsbrug zorgt tevens voor sterkte en dus voor nog meer veiligheid.

Wat is een dubbele cilinder?
In veruit de meeste gevallen is het van belang dat deuren vanaf beide zijdes op slot gedaan kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan de buitendeur: die wil je op slot doen wanneer je weg gaat voor een boodschapje, maar ook wanneer je ’s avonds gaat slapen. Een dubbele cilinder is verkrijgbaar in verschillende cilindermaten. Zo komt de maat 30/30 (bij sommige fabrikanten 31/31 genoemd) vaak voor bij deuren van 40 millimeter dik. Er zijn echter ook alternatieve cilindermaten mogelijk. Lees onder het kopje ‘Documenten’ de hulp bij maatvoering, zodat je snel ontdekt welke maat jouw cilinder heeft.

Finish
Wanneer een metaal (vaak staal of messing) wordt omhuld met een laagje nikkel, noemen we dit vernikkelen. Deze vernikkelde laag beschermt jouw product en voorkomt de vorming van corrosie en roest. Het nikkel geeft de cilinder een grijzige kleur. Deze past daardoor heel goed bij aluminium of gepolijst / geborsteld RVS deurbeslag.

Bestel jouw losse cilinder
Deze cilinder koop je per stuk. Ideaal wanneer jouw pand bijvoorbeeld één toegangsdeur heeft! Vul bij ‘Uitvoeringen’ alle informatie in die voor jouw cilinder van toepassing is. Deze cilinder is ook in nog langere maten te leveren, neem daarvoor kontakt met ons op. Heb je bestaande cilinders van dit type en wil je een extra (gelijksluitend) cilinderslot bijbestellen? Stuur ons dan een mail en we maken een offerte op maat.
Goed om te weten
  • Deze cilinder beschikt heeft een uniek opliggende rib in het sleutelprofiel. Samen met de speciale uitfrezing in de rib zorgt dit voor extra veiligheid. Dit sleutelprofiel is t/m 2038 voorzien van een merkpatent. Standaard voorzien van het SKG*** keurmerk.
  • Cilinders en sleutels kunnen alleen bijgemaakt worden door erkende DOM dealers.
DOM

Sinds 1936 houdt de DOM Group zich bezig met de ontwikkeling en fabricage van metaalproducten. Denk daarbij aan sluittechniek (waaronder cilinders), maar ook aan elektronische toegangssystemen. Met hun kennis en kwaliteiten produceert DOM de beste producten voor zowel de particulier als het miljoenenbedrijf.
Lees meer.

DOM