deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Samenwerking tussen sfeermakers

Interieurontwerper &SUUS werkt samen met deurbeslag.nl

Het ideale interieur is voor iedereen anders. De één houdt van modern, de ander wil een landelijke stijl. Met goed advies en een ruim assortiment producten kies jij gemakkelijk de stijl die bij jou past!

Over &SUUS: interieurontwerper en stylist, bekend van vtwonen en fabulous mama

&SUUS is het interieur adviesbureau van Suzanne Büller – de Jong. Als &SUUS geeft ze interieuradvies, styling tips voor woningen en fotografie en blogt ze over haar leven, woontrends en praktische (woon)tips. De gediplomeerde interieurstylist heeft bovendien geblogd voor vtwonen en fabulous mama, waar ze de Dutch Mom Blog Award 2016 mee won in de categorie Interieur & Lifestyle. Naast een blog houdt Suzanne haar volgers op de hoogte via haar Instagram-kanaal, waar zeer regelmatig nieuwe input op gedeeld wordt.

&suus

Suzanne Büller - de Jong

&Suus logo
GPF zwart deurbeslag hipi deux
Siebe ten Hulscher

Siebe ten Hulscher

deurbeslag.nl

&SUUS shopt bij deurbeslag.nl

In haar zoektocht naar nieuw deurbeslag voor haar binnendeuren ontdekte Suzanne de collectie zwarte deurklinken van deurbeslag.nl. Zwart is een enorme trendkleur in het interieur. Het wordt veel gebruikt voor deurkrukken, maar ook kranen, wastafels en douchekoppen zijn steeds vaker uitgevoerd in deze kleur. Zwart brengt een krachtig karakter met zich mee en is direct een blikvanger. In het interieur van &SUUS zijn de zwarte deurklinken een goede tegenhanger van de lichte en neutrale basis die haar persoonlijke stijl kenmerkt. Zo wordt het geheel modern met een stoere uitstraling!

GPF zwart hipi deux
GPF zwart hipi deux

Chemin de fer spoorwegbeslag: klassieker in een nieuw jasje

De keuze van Suzanne is gevallen op onze Hipi Deux in de finish zwart. Deze deurkruk is een typisch voorbeeld van het beroemde ‘spoorwegbeslag’ uit het begin van de vorige eeuw, ook chemin de fer genoemd. Dit model deurklink zag je terug in de treinen van die tijd, waarna het enorm in populariteit toenam en ook in huizen en kantoorpanden gemonteerd werd. Tegenwoordig is het spoorwegbeslag nog immer populair. Door voor een zwarte Hipi Deux te kiezen, combineer je de stijl van vroeger met een stoere, hedendaagse kleur. Het resultaat is een geweldige win-win situatie voor je interieur! &SUUS kiest ervoor om de Hipi Deux te combineren met langschilden, met name omdat het bestaande deurbeslag op haar binnendeuren op schild gemonteerd is. Desgewenst kun je de kruk ook combineren met zwarte rozetten. Daarnaast koos Suzanne voor een zwarte schuifdeurkom voor haar schuifdeur.

Stel jouw klassieker samen!

GPF824401100 GPF810020100 GPF87166100A