Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

GPF0770.09A kantschuif

  • Op voorraad
€  29,95
per stuk, incl. BTW

Je sluit de ‘passieve deur’ van jouw dubbele deuren gemakkelijk af met behulp van een kantschuif. Deze variant in geborsteld RVS heeft de afmeting 200x19 mm.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Eenheid Prijs Aantal
GPF07700900A Kantschuif 200x19mm Download
stuk
€  29,95
Goed om te weten
  • Praktisch hulpmiddel voor het afsluiten van de passieve deur van jouw dubbele deuren.
  • Wordt geleverd inclusief bevestiging.
  • Als je een hoge deur hebt en zelf niet zo lang bent, kan het lastig zijn om bij de kantschuif te komen.
  • Je moet de kantschuif aan de boven- en onderkant van jouw deur los van elkaar open- of dichtschuiven, terwijl je dit met behulp van een sluitlijst in één keer doet.
RVS geborsteld Het materiaal RVS is de afkorting voor roestvaststaal (in de volksmond ook wel roestvrijstaal genoemd). Dit kwalitatieve metaal is sterk en zeer geschikt voor (deur)beslag en huisdecoratie. Het RVS wordt geborsteld of gepolijst afgewerkt. Geborsteld RVS heeft een schitterende, matte uitstraling in moderne stijl. Het voordeel van geborsteld RVS is dat kleine krassen nauwelijks opvallen.
RVS geborsteld
GPF bouwbeslag

Het merk GPF bouwbeslag bestaat uit een groot assortiment hang- en sluitwerk. Het grootste deel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS. De producten zijn desgewenst ook verkrijgbaar met een hoogwaardige finish. Je kunt dan denken aan een zwarte of witte coating of PVD. Daarnaast bevinden zich aluminium en smeedijzer producten in het assortiment van GPF. Kortom: een breed programma!
Lees verder

GPF bouwbeslag