Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

GPF6680.60 espagnolet

  • Op voorraad
€  235,18
per stuk, incl. BTW

Deze smeedijzeren espagnolet uit de collectie van GPF bouwbeslag heeft een draaiknop in het ei-model. Zijn maximaal te overbruggen lengte is 3000 mm. Je ontvangt bij deze espagnolet ook de benodigde sluitplaten.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
GPF668060000 Espagnolet ei-model max. 3 meter
stuk
€  235,18
Lekker compleet
Goed om te weten
  • Het is een massief product.
  • Met zijn schitterende uitstraling geniet je van een eyecatcher op de deur.
  • Niet geschikt voor buitengebruik.
  • De espagnolet is niet afsluitbaar.
  • De espagnolet heeft geen SKG-keurmerk.
Smeedijzer zwart Verwelkom de schitterende, nostalgische finish van GPF Smeedijzer in jouw interieur! Het zwarte smeedijzer voelt glad aan en brengt je terug naar vroegere tijden van vakmanschap. Door de charmante lifestyle door te trekken in jouw gehele woning, geniet je tot in detail van het rustieke leven!
Smeedijzer zwart
GPF bouwbeslag

Het merk GPF bouwbeslag bestaat uit een groot assortiment hang- en sluitwerk. Het grootste deel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS. De producten zijn desgewenst ook verkrijgbaar met een hoogwaardige finish. Je kunt dan denken aan een zwarte of witte coating of PVD. Daarnaast bevinden zich aluminium en smeedijzer producten in het assortiment van GPF. Kortom: een breed programma!
Lees verder

GPF bouwbeslag