Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

GPF8242 Hipi kruiskruk wit links-/ rechtswijzend

  • Op voorraad
€  50,35
per stuk, incl. BTW

Haal de unieke sfeer van de jaren '30 in huis met deze witte Hipi. De kruiskruk is gebaseerd op ‘chemin de fer’: de typerende spoorwegkrukjes van de vorige eeuw.

Je ontvangt één deurkruk die zowel links- als rechtswijzend te gebruiken is. Je maakt hem compleet met een rozet of schild naar keuze.

Belangrijke montage-informatie
Heeft jouw deur een insteekslot uit de 1200-serie? Dan is het in veel gevallen helaas niet mogelijk om de Hipi kruiskruk aan de niet-scharnierzijde van de deur te bevestigen. Door de breedte van de kruk kan deze namelijk tegen het deurkozijn slaan. Uiteraard kun je de kruiskruk wel combineren met een Hipi deurkruk aan de kozijnzijde van de deur.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Eenheid Prijs Aantal
GPF824201200 Hipi kruiskruk gatdeel links/rechts Download
stuk
€  50,35
Lekker compleet
GPF8242 Hipi kruiskruk wit links-/ rechtswijzend met Rozet GPF8100.45L 50x50x6mm wit linksdraaiend
€ 68,98incl. BTW
GPF8242 Hipi kruiskruk wit links-/ rechtswijzend met Rozet GPF8100.42L 50x50x8mm wit linksdraaiend
€ 71,70incl. BTW
GPF8242 Hipi kruiskruk wit links-/ rechtswijzend met Rozet GPF8100.45L 50x50x6mm wit linksdraaiend en Knopvastzetter vierkante plaat
€ 74,38incl. BTW
GPF8242 Hipi kruiskruk wit links-/ rechtswijzend met Rozet GPF8100.42L 50x50x8mm wit linksdraaiend en Knopvastzetter vierkante plaat
€ 77,10incl. BTW
Goed om te weten
  • De deurkruk is afgewerkt met een kwalitatieve poedercoating met UV-bescherming.
  • Gebaseerd op 'chemin de fer': ouderwets spoorwegbeslag uit de vorige eeuw!
  • Geschikt voor buitengebruik.
  • Uitgevoerd in RVS 304.
  • Bevat geen kunststof onderdelen.
  • Je maakt de deurkruk compleet met een rozet of schild naar keuze. Pas dan is hij correct te monteren.
Wit Het assortiment van GPF Zwart Wit biedt een scala aan producten in schitterende contrasten. Van smetteloos wit tot diep zwart: speel met kleurverschillen en trends in jouw interieur! De producten zijn gemaakt van het sterke basismateriaal RVS, waarna ze worden afgewerkt met een hoogwaardige, witte poedercoating. De UV-werende laag en buitenkwaliteit van deze coating zorgen ervoor dat jouw product zijn krachtige kleur behoudt. De poedercoating heeft een voelbare structuur, zodat het product extra grip biedt.
Wit
GPF bouwbeslag

Het merk GPF bouwbeslag bestaat uit een groot assortiment hang- en sluitwerk. Het grootste deel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS. De producten zijn desgewenst ook verkrijgbaar met een hoogwaardige finish. Je kunt dan denken aan een zwarte of witte coating of PVD. Daarnaast bevinden zich aluminium en smeedijzer producten in het assortiment van GPF. Kortom: een breed programma!
Lees verder

GPF bouwbeslag

Gerelateerde producten