Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

GPF9957EB bevestigingsset ten behoeve van enkelzijdige montage

  • Op voorraad
€  25,10
per set, incl. BTW

Monteer jouw deurgreep van GPF bouwbeslag middels enkelzijdige bevestiging door de deur voor een stevig resultaat. De set (twee stuks) is geschikt voor 20, 22, 25, 30, 32 en 38 mm. Bij de set worden geen rozetten meegeleverd.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
GPF9957EB000 20, 22, 25, 30, 32, 38 mm bevestigingsset t.b.v. enkelzijdige montage door de deur excl. rozet (set is twee stuks)
set
€  25,10
Goed om te weten
  • Doordat de bevestiging door de deur steekt, is deze sterker dan het geval is bij blinde montage.
  • Geschikt voor buitengebruik.
  • Aan de zijde van de deur waar geen deurgreep zit, zie je een stukje van de bevestiging zitten. Deze zijde is dus niet glad, wat wel het geval is bij blinde montage.
RVS geborsteld Het materiaal RVS is de afkorting voor roestvaststaal (in de volksmond ook wel roestvrijstaal genoemd). Dit kwalitatieve metaal is sterk en zeer geschikt voor (deur)beslag en huisdecoratie. Het RVS wordt geborsteld of gepolijst afgewerkt. Geborsteld RVS heeft een schitterende, matte uitstraling in moderne stijl. Het voordeel van geborsteld RVS is dat kleine krassen nauwelijks opvallen.
RVS geborsteld
GPF bouwbeslag

Het merk GPF bouwbeslag bestaat uit een groot assortiment hang- en sluitwerk. Het grootste deel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS. De producten zijn desgewenst ook verkrijgbaar met een hoogwaardige finish. Je kunt dan denken aan een zwarte of witte coating of PVD. Daarnaast bevinden zich aluminium en smeedijzer producten in het assortiment van GPF. Kortom: een breed programma!
Lees verder

GPF bouwbeslag