deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Anti-corona zeepdispenser zuil met voetbediening

  • Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
€  299,00
per stuk, incl. BTW

Handsfree je handen desinfecteren is vanaf nu mogelijk met deze zeepdispenser zuil! Dankzij het praktische voetpedaal hoef jij de flacon niet aan te raken om desinfectiemiddel of zeep op je handen te krijgen. Dit RVS voetpedaalmechanisme is geschikt voor flacons met een duwpompje.

Lees meer

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC10010569 Anti-corona zeepdispenser zuil, bediening met pedaal
stuk
€  299,00
Meer info Specificaties zeepdispenser zuil
Deze zeepdispenser op zuil met voetbediening bedien je middels een voetpedaal. De zuil is 990 mm hoog en afgewerkt in een stijlvolle, witte finish (RAL 9010). Het voetpedaalmechanisme is gemaakt van RVS. De bodemplaat (lichtgrijs, RAL 7035) heeft een afmeting van 290x290 mm, met een dikte van 4 mm. Er zit een bevestigingsgat aan weerszijden van de zuil, zodat je de hydroalcoholische geldispenser kunt verankeren in de vloer. Totaalgewicht 9,5 kg.

Welke flacons zijn geschikt?
In deze dispenser kunnen zeepflacons geplaatst worden die een duwpompje hebben. Door het pedaal in te drukken, drukt de pomp tegen het plafond van de zuil en komt er vloeistof uit de opening. Houd hier daarom je hand vóór je op het pedaal drukt. Zorg ervoor dat de flacon een hoogte heeft van minstens 148 mm en maximaal 300 mm. De diameter van de flacon kan minimaal 40 mm en maximaal 108 mm zijn. Deze zeepflacon wordt niet meegeleverd.
Goed om te weten
  • Hygiënisch desinfecteren zonder het gebruik van je handen.
  • Een stijlvol ontwerp dankzij de strakke zuil.
  • Is de zeep op, dan kun je deze gemakkelijk vervangen door een ander zeeppompje.
  • Er wordt standaard geen zeepflacon meegeleverd.
Cubic Colors

Binnen ons huismerk Cubic Colors vind je producten die uitblinken in kwaliteit, functie en/ of creativiteit. De producten zijn met zorg geselecteerd en worden onder het merk Cubic Colors te koop aangeboden. Lees meer.

Cubic Colors