SUMMER SALE Gebruik de kortingscode zomer10 voor 10% korting. Geldig van 21 t/m 30 juni 2022.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Hang- en sluitwerk wit

Kies je voor maagdelijk wit, dan kies je zeker voor stijl. Wit deurbeslag is er in vele vormen: modern, jaren 30, tijdloos en klassiek. De producten zijn gemaakt van RVS en worden afgewerkt met een hoogwaardige witte poedercoating. Zo bieden de producten extra grip. Bekijk onze collectie en stel jouw eigen witte hang- en sluitwerk samen.

Waarom wit hang- en sluitwerk?

Je kiest in eerste instantie voor wit sluitwerk omdat je jouw woning van een strakke en verzorgde uitstraling wilt voorzien. Bovendien past wit deurbeslag in vrijwel ieder interieur. Het product is gemaakt van het sterke RVS, dus je bent verzekerd van kwalitatief hoogstaand materiaal. En er is nog een voordeel, want veiligheidsbeslag van GPF is SKG-gecertificeerd. Wit deurbeslag heeft een poedercoating, die UV-werend is en bestand tegen alle weersinvloeden. Je hoeft dus niet bang te zijn dat jouw beslag na een paar jaar niet meer wit is!

Wit veiligheidsbeslag SKG

Wit veiligheidsbeslag van GPF heeft 3 sterren. Dat betekent dat het deurbeslag voldoet aan de hoogste inbraakwerende eisen van het SKG, de Stichting Kwaliteit Gevelbouw in samenwerking met het Politie Keurmerk Veilig wonen. De 3 sterren betekenen dat er minstens 5 minuten inbraakvertraging geldt.

Deskundig advies voor aankoop wit hang- en sluitwerk

Ben je erg gecharmeerd van wit deurbeslag? We hebben een ruime collectie voor jou om te ontdekken. Als je vragen hebt over onze producten kun je altijd bij ons terecht. We staan elke werkdag voor je klaar voor informatie en advies. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken, dus aarzel niet!