deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Mauer sleutelkastje Traka21 elektronisch sleutelbeheer

  • Levertijd: 3 werkdagen
€  2.195,00
per stuk, incl. BTW

Is jouw bedrijf onnodig veel tijd kwijt met het handmatig uitgeven en registreren van sleutels voor bijvoorbeeld archiefkasten, opslagruimtes of andere toepassingen? Schakel over op de standalone Traka21 en je bespaart dagelijks veel tijd! Deze slimme sleutelkluis denkt met je mee en is zó in te stellen dat bepaalde pincodes na opening slechts bij één of enkele sleutels kunnen. Optimale veiligheid in een sleutelkast!

Specificaties sleutelkast Traka21
- Afmetingen: 427x246x95 mm (hxbxd);
- Stand-alone Plug & Play;
- Je bergt maximaal 21 sleutels op in de sleutelkast;
- RFID-technologie en een touchscreen interface;
- Compacte, stalen behuizing;
- Door het invoeren van een pincode krijgen gebruikers toegang tot bepaalde sleutels, eenvoudig in te stellen via de wizard;
- De sleutels in de sleutelkast zijn met elkaar verbonden via een sleutelring;
- Werkt op netvoeding, met een optionele back-up batterij.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC01400314 Mauer sleutelkast Traka21 elektronisch sleutelbeheer
stuk
€  2.195,00
Meer info Traka21: onbetaalbare meerwaarde voor jouw bedrijf
Deze sleutelkast is een standalone Plug & Play oplossing met geavanceerde RFID-technologie en een touchscreen interface. Gebruikers kunnen d.m.v. het invoeren van hun pincode toegang krijgen tot bepaalde sleutels en/of sleutelbossen welke individueel zijn vergrendeld. De sleutels worden onlosmakelijk verbonden met een speciale sleutelring. Het beheer van de sleutels en sleutelbossen is zeer eenvoudig te regelen via de instellingswizard. Voor deze sleutelkast heb je geen netwerkverbinding of PC nodig. Op het scherm vind je een controle- en rapportagefunctie, eventueel ook te exporteren via een USB-poort. De bevestigingspunten zijn verzonken dit garandeert een veilige wandbevestiging. De sleutelkast werkt op netvoeding. Optioneel is het mogelijk om een back-up batterij toe te voegen.

Hoe werkt de Traka21?
Voor iedere organisatie is het een uitdaging om op het juiste moment, de juiste sleutels beschikbaar te hebben voor de juiste personen. ASSA ABLOY en Mauer sloegen de handen ineen en ontwikkelden deze standalone sleutelkast. Stapt jouw organisatie over op deze sleutelkast, dan ben je geen tijd meer kwijt aan het uitlenen en verstrekken van sleutels aan jouw medewerkers. Jouw medewerkers voeren eenvoudig zelf hun unieke pincode in en krijgen vervolgens toegang tot de sleutels die zij mogen gebruiken.

Alle sleutels en sleutelbossen worden door de Traka21-unit individueel vergrendeld. Groene led-lampjes geven aan tot welke sleutels elke gebruiker toegang heeft. De gebruiker kan geen sleutels uitnemen waarbij een rood led-lampje brandt: hun posities blijven vergrendeld. Een oranje lampje geeft aan waar de sleutel moet worden teruggeplaatst.

Traka21 iFob
Zodra individuele sleutels of sleutelbossen met een robuuste sleutelring aan een iFob zijn bevestigd, worden ze toegewezen aan een bepaalde sleutelpositie. De iFob wordt in deze positie vergrendeld, totdat ze door een bevoegde gebruiker worden uitgenomen. De eenmalig te bevestigen Traka21-sleutelring is kosteneffectief en kan heel eenvoudig zonder speciaal gereedschap worden aangebracht.

Eigenschappen
- Het beheer van gebruikers, sleutels en toegangsrechten eenvoudig in één systeem geregeld;
- De sleutelkast is meertalig;
- Controle- en rapportagefunctie op het scherm of een export via de USB-poort;
- Geleverd inclusief 21 robuuste, duurzame iFobs met sleutelring;
- 21 sleutelposities met leds;
- Robuuste en compacte stalen behuizing zonder zichtbare scharnieren en andere zwakke plekken die eenvoudig toegang tot de kast zouden kunnen geven;
- In geval van nood kan de sleutelkast handmatig ontgrendeld en geopend worden;
- De sleutelkast is voorzien van een akoestisch alarm.
Goed om te weten
  • Houd mechanisch sleutelbeheer digitaal onder controle!
  • Met dit systeem zijn zorgen over waar je jouw sleutels hebt opgeborgen verleden tijd.
  • Dit is een vrij kostbaar systeem.
  • Als je een sleutelkast nodig hebt waar méér dan 21 sleutelbossen in kunnen, dan dien je meerdere kasten aan te schaffen.
Mauer

Mauer® Locking Systems is een specialist in het produceren van sloten en cilinders die uw veiligheid doen toenemen. Het merk biedt oplossingen voor hedendaagse wensen op het gebied van veiligheid. Efficiency, luxe, comfort, duurzaamheid en kwaliteit zijn daarbij absolute vereisten. Lees meer.

Mauer