deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Hangslot met open beugel DX 52 mm verschillend sluitend, zwart

  • Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
€  53,95
per stuk, incl. BTW

Dit hangslot van Dulimex heeft een zwarte finish en wordt verschillend sluitend geleverd.

Specificaties
Materiaal: gehard zink;
Beugel: standaard open beugel (OS);
Materiaal beugel: gehard staal;
Vergrendeling beugel: dubbelzijdig;
Cilinder: schijven;
Certificering: EN1627 / EN12320;
Normering: SKG*;
Veiligheidsklasse: 3 (PRO-LINE 50);
Vandalisme bestendig: pick & slagbeveiligd;
Bestand tegen: water, vorst, stof, vet en hitte.

Bij dit hangslot worden standaard drie sleutels en een security card meegeleverd. Extra sleutels kunnen alleen bijbesteld worden met de bijgeleverde security card.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC01900225 Hangslot met open beugel DX 52 mm verschillend sluitend, zwart Download
stuk
€  53,95
Meer info Hangslot met open beugel DX 52 mm verschillend sluitend, zwart
Naast waardevolle bezittingen rondom huis en tuin, lopen ook zeer kostbare eigendommen op bedrijventerreinen en industriegebieden verhoogd risico om ontvreemd of vernield te worden. Hier is het van groot belang dat bijvoorbeeld een hekwerk, loods, schuur, container of opslagruimte 100% veilig afgesloten kan worden. Voor deze situaties is het DX Hangslot PRO-LINE verschillend sluitend OS SKG een superveilige oplossing.

Dit veiligheidshangslot is superveilig en extreem bestand tegen invloeden van weer en wind. Daardoor is dit slot uitermate geschikt voor buitengebruik. Perfect toe te passen rondom de woning en in en om de tuin. Maar dus ook bij uitstek geschikt voor grotere industrie- en bedrijfsterreinen.

Dit veiligheidshangslot heeft namelijk de manuele testen op forceren/openbreken doorstaan. Daarmee is het gecertificeerd conform SKG-keurmerk, wat staat voor kwaliteit en zekerheid.

De belangrijkste productvoordelen op een rij
Betrouwbaar: door de combinatie van een supersterke behuizing en RVS-sluitmechanisme is het hangslot extreem bestand tegen corrosie, stof, vorst, water en vet. Daardoor uitermate geschikt voor buitengebruik. Met 5 jaar garantie!
Inbraakwerend en niet te forceren: door de supersterke gehard zink gegoten behuizing is het hangslot bestand tegen forceren. De cilinder is 100% anti lock-picking, 100% slagbeveiligd en heeft een hoge boorbestendigheid. De beugel van gehard staal is bestendig tegen snijden/knippen en zagen.
Extra veilig: deze hangsloten worden standaard verschillend sluitend geleverd, met een uniek sleutelnummer. Sleutels zijn uitsluitend bij te bestellen met een security card.
Gebruiksgemak: de tweezijdig vergrendelde beugel is 360° draaibaar. Hierdoor is het hangslot in iedere situatie gemakkelijk vast te maken.
Goed om te weten
  • Zeer veilig en sterk hangslot.
  • Extra sleutels kunnen alleen bijbesteld worden met een security card.
  • Geschikt voor buitengebruik.
  • Dit is een vrij prijzig hangslot.
Dulimex

Dulimex B.V. is een internationale handelsonderneming opgericht in 1982. Importeur, voorraadhoudend grossier en Europees distributeur van een uitgebreid assortiment ijzerwaren, bouwbeslag en hang- en sluitwerk. Lees meer.

Dulimex