deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Mauer ELLcam® 2.0 lockerslot horizontale montage links

  • Levertijd: op aanvraag
€  119,95
per stuk, incl. BTW

Bescherm jouw privacy met het ELLcam 2.0 lockerslot van Mauer. Het slot is gemakkelijk in gebruik én beheer! Deze uitvoering combineert één vaste gebruiker met wisselende gebruikers, waarbij één beheerder altijd de touwtjes in handen heeft.

Je monteert het slot horizontaal links op een kluisdeur. Zijn geringe afmeting (151 x 39 mm.) maakt hem geschikt voor veel soorten kluisjes.
Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
Levertijd: op aanvraag
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC01400053 Mauer ELLcam® 2.0 lockerslot horizontale montage links Download
stuk
€  119,95
Lekker compleet
Mauer ELLcam® 2.0 lockerslot horizontale montage links met Mauer noodstroomadapter, inclusief kabel t.b.v. de ELLcam® 2.0 en Mauer programmeer/reset en noodstroom kabel t.b.v. de ELLcam® 2.0
€ 331,75incl. BTW
Mauer ELLcam® 2.0 lockerslot horizontale montage links met Mauer timer software beheerdersset, inclusief programmeerkabel t.b.v. de ELLcam® 2.0
€ 253,54incl. BTW
Mauer ELLcam® 2.0 lockerslot horizontale montage links met Mauer sluitlip t.b.v. ELLcam®2.0 en CL22-Camlock
€ 121,57incl. BTW
Mauer ELLcam® 2.0 lockerslot horizontale montage links met 3x Alkaline AAA-batterij van Duracell
Alkaline AAA-batterij van Duracell  3x
€ 125,76incl. BTW
Meer info Het gemak van verschillende gebruikers
Het ELLcam lockerslot van Mauer zorgt ervoor dat verschillende gebruikers toegang krijgen tot een kluisje. Er wordt daarbij uitgegaan van één vaste gebruiker, met verschillende wisselende gebruikers daarnaast. Een beheerder bepaalt de precieze functie van het slot en kan deze instellen en aanpassen. Hij heeft middels zijn mastercode of masterkey altijd het laatste woord. Naast een vaste gebruiker en wisselende gebruikers, kan iemand met behulp van de functie ‘beperkte toegang’ ook tijdelijk toegang krijgen tot het kluisje.

Timerfunctie
De ELLcam heeft een speciale timerfunctie. Deze zorgt ervoor dat het slot voor een bepaalde tijd ontgrendeld is, terwijl de deur van de kluis dicht blijft. Je hebt dus toegang tot de inhoud van de kluis, maar optisch gezien lijkt deze gewoon gesloten. Als de ingestelde tijd voorbij is, gaat het slot automatisch weer op slot. Een praktische functie wanneer je bijvoorbeeld in korte tijd meerdere malen iets uit je kluis moet pakken! Deze timer software bestel je apart bij je lockerslot en werkt middels Windows-software en een kabel.

Materiaalkeuze en montage
Als het gaat om de beveiliging van kluisjes, dan doet dit lockerslot niet onder voor andere varianten. Er is een speciale sluitlipvergrendeling ingesteld, waarbij er standaard een camlock lip L=33,5 mm. meegeleverd wordt. Het slot heeft een volmessing cilinderkern met een diameter van 18 mm. en een zwarte kunststof behuizing. Je monteert het lockerslot eenvoudig in de uitsparing van een plaatcilinder. Let er wel op: deze variant is geschikt voor horizontale montage naar links. Er zijn ook ELLcam-sloten met horizontale montage naar rechts en verticale montage beschikbaar.

Overige specificaties
- Instelbaar voor vaste gebruikers, wisselende gebruikers of wisselende gebruikers met beperkte toegang;
- Compacte bouwmaten met zeer eenvoudige montage;
- 15.000 handelingen op een batterijlading;
- Werkt op drie stuks AAA batterijen (niet meegeleverd);
- Heeft een noodstroomvoorziening d.m.v. een USB-kabel (niet meegeleverd);
- Inclusief twee zes-cijferige Mastercodes;
- Bevestigingsmateriaal wordt standaard meegeleverd.
Goed om te weten
  • Uitgerust met een timer-functie.
  • De beheerder kan altijd de functie van het slot bepalen.
  • Het slot kan altijd ontgrendeld worden door de beheerder.
  • De Mauer ELLcam® 2.0 is zeer geschikt voor het sluiten van kluisjes.
  • Deze variant is niet geschikt voor verticale montage.
  • Niet geschikt voor deuren of ramen.
Mauer

Mauer® Locking Systems is een specialist in het produceren van sloten en cilinders die uw veiligheid doen toenemen. Het merk biedt oplossingen voor hedendaagse wensen op het gebied van veiligheid. Efficiency, luxe, comfort, duurzaamheid en kwaliteit zijn daarbij absolute vereisten. Lees meer.

Mauer