Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Husky Pro Dual softclose schuifdeursysteem-set met aluminium rail

  • Op voorraad
  • Uitvoeringen
€ 234,90
per set, incl. BTW

Husky Pro Dual Softclose is een compleet aluminium schuifdeursysteem en uitermate geschikt voor het schuiven van houten en metalen binnendeuren met een maximaal gewicht van 120 kg. Met aluminium rail en dual soft open- en sluitsysteem.

Verbeterd in de kleine details
Esthetisch, praktisch en technisch de perfecte oplossing, dat is de nieuwe Husky Pro. Verbeterd in de kleine details zodat je nog meer plezier beleeft aan de beschikbare ruimte, gecreëerd door jouw eigen gekozen schuifdeur van hout of staal.
Het beslag is verbeterd ten opzichte van het bestaande Husky 100 aluminium systeem. De loopwagen is voorzien van een nieuwe vorm wielen waardoor deze nog soepeler loopt alsmede de anti-jump bevorderd.

De wandmontage wordt gedaan door verdekte dragers, die breder zijn waardoor je er minder nodig hebt en bij plafondmontage schroef je direct door de rail waarbij de opening aan de onderzijde verbreed is. De rail kan wordt afgedicht met eindkapjes en de losse softclose unit (dubbele werking – open- en sluitzijde) is geïntegreerd in de rail.

Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

2 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC06400053 Schuifdeursysteem Husky-Pro-set, incl. aluminium rail 150 cm en dual softclose
set
€  234,90
CC06400054 Schuifdeursysteem Husky-Pro-set, incl. aluminium rail 200 cm en dual softclose
set
€  254,90
Meer info Husky Dual Pro Softclose is een compleet schuifdeursysteem met aluminium rail. De rail is voorzien van bevestigingsgaten voor montage direct tegen het plafond. Wandmontage met behulp van aluminium wandbeugels. Eenvoudige verticale en horizontale instelbaarheid. Buitentoepassing is mogelijk mits goed afgeschermd.

De standaard set onderdelen van dit schuifdeursysteem
- Geanodiseerde aluminium rail;
- Hangrollen;
- Dual softclose systeem;
- Clipstops;
- Wanddragers;
- Geleider;
- Eindkapjes rail;
- Montage-instructie.

De Husky Pro set is geschikt voor:
- een deurgewicht van max. 120 kg;
- een deurdikte van 20-45 mm;
- een max. deurafmeting van 2700 x 750 mm;
- een raillengte van 1500 of 2000 mm.

Opties:
- Klikkappen;
- Gelijktijdig werkend stel SIM120.
Henderson

Henderson biedt een ruim assortiment (onzichtbare) vouwdeuren en schuifdeuren. Deze railsystemen zijn gemaakt van hoogwaardige materiaal van goede kwaliteit. Het maakt van het oorspronkelijk Engelse bedrijf een toonaangevende leverancier voor een scala aan deursystemen.
Lees verder

Henderson

Gerelateerde producten