deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Vitility meubelverhoger

  • Levertijd: 3 werkdagen
  • Gratis verzending
€  59,96
per set, incl. BTW

Deze meubelverhoger wordt gebruikt voor het verhogen van jouw bed of stoel. De meubelverhoger wordt geleverd in een set van vier.Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €50,00.
Levertijd: 3 werkdagen
Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC07100025 Vitility meubelverhoger
set
€  59,96
Meer info Meer comfort voor hulpverlener en bedlegerige
Wanneer je bedlegerig bent, dan heb je zorg nodig. Verpleegbedden kun je omhoog en omlaag doen, maar zelf een verpleegbed kopen is meestal geen optie. In plaats daarvan kun je deze meubelverhogers gebruiken. Meubelverhogers zorgen ervoor dat de hulpverlener minder hoeft te bukken, waardoor men betere zorg kan verlenen. De meubel verhogers van Vitility plaats je onder de poten (maximaal 10x10 cm) van een bed of stoel. Hierdoor wordt het betreffende meubel met 22 cm verhoogd. De meubelverhogers zijn voorzien van een antislip oppervlak en hebben een maximaal draaggewicht van 150 kilogram.
Vitility

Met de juiste hulpmiddelen wordt het leven makkelijker. Die visie is de drijvende kracht achter de producten en innovaties van Vitility. Praktische hulpjes zorgen ervoor dat beperkingen minder beperkend zijn en dat leeftijd slechts een nummer is. Het assortiment van Vitility bevat hulpmiddelen voor onder andere badkamer, huishouden en mobiliteit. Lees meer

Vitility