deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Vitility wandbeugel

  • Levertijd: 3 werkdagen
  • Uitvoeringen
€ 49,95
per stuk, incl. BTW

Vitility wandbeugel De uitvoering van dit product kan afwijken van de hier getoonde afbeelding.

Deze wandbeugels van Vitility bieden ondersteuning bij een natuurlijke beweging, zoals het in en uit de douche stappen.

Let op! Dit product is niet geschikt om het hele lichaamsgewicht te dragen.Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

2 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC07100020 Vitility wandbeugel, 40 cm
stuk
€  49,95
CC07100021 Vitility wandbeugel, 49 cm
stuk
€  54,95
Meer info Eenvoudige montage
De Quick Mobile rail is niet geschikt om het hele lichaamsgewicht te dragen. Doordat de mobiele wandbeugel twee krachtige zuignappen heeft kan je de Quick Mobile Rail eenvoudig bevestigen zonder te schroeven of te boren. De Quick Mobile Rail kan alleen bevestigd worden op een gladde, schone, niet poreuze en stevig oppervlakte. Je bevestigt de Quick Mobile Rail door de wandbeugel stevig tegen de oppervlakte te drukken en de twee hendels aan de bovenzijde naar beneden te drukken. Hierdoor zuigen de zuignappen zich vast. Als de indicatoren groen zijn, zit de mobiele wandbeugel goed vast. Zijn de indicatoren rood of half rood, half groen, dan moet je de wandbeugel opnieuw bevestigen.

Hierdoor kan je de mobiele wandbeugel niet alleen snel bevestigen, maar blijven ook je muren en wanden heel. Voordat je de mobiele wandbeugel bevestigt moet je eerst controleren of de ondergrond wel stevig en glad is en dat de ondergrond goed schoon is. Als de oppervlakte niet glad of schoon is kunnen de zuignappen zich niet vastzuigen. Als de oppervlakte poreus is en niet stevig, trek je de wandbeugel eraf en waarschijnlijk komt er dan ook een stuk van de oppervlakte mee. Om de mobiele wandbeugel veilig te kunnen gebruiken is het dus belangrijk om een gladde, schone, niet poreuze en stevige ondergrond te hebben.

Doordat de Quick Mobile Rail makkelijk te bevestigen is en een compact formaat heeft, kan je hem makkelijk meenemen. Bijvoorbeeld als je op vakantie gaat of een dagje uit of als je op visite gaat. Zo heb je altijd en overal je eigen wandbeugel bij, zodat je zelfstandig met meer comfort en veiligheid ondersteuning hebt bij een natuurlijke beweging, zoals op het toilet gaan zitten en weer opstaan.
Vitility

Met de juiste hulpmiddelen wordt het leven makkelijker. Die visie is de drijvende kracht achter de producten en innovaties van Vitility. Praktische hulpjes zorgen ervoor dat beperkingen minder beperkend zijn en dat leeftijd slechts een nummer is. Het assortiment van Vitility bevat hulpmiddelen voor onder andere badkamer, huishouden en mobiliteit. Lees meer

Vitility