deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Taatsdeur scharnier JNF verstelbaar tot 3 mm, deurgewicht max. 100 kg, verzinkt

  • Tijdelijk uitverkocht
€  99,00
per set, incl. BTW

Geniet van een unieke manier van openen met deze verzinkte taatsscharnier van JNF. Deze taatsdeurscharnier is een onzichtbare pivot scharnier die beschikt over unieke eigenschappen. Hij is compact en geeft een geheel nieuwe dimensie aan de draairichting van jouw deur.

Het maximale deurgewicht van deze scharnier van verzinkt staal is 100 kg. Hij kan een maximale deurbreedte van 1000 mm aan en behoeft een minimale deurdikte van 40 mm. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC06600001 JNF taatsdeurscharnier verstelbaar tot 3 mm, deurgewicht max. 100 kg Download
set
€  99,00
Meer info Deze taatsdeurscharnier van JNF in verzinkt grijs is geschikt voor pivoterende binnendeuren tot 100 kg. Door de compacte afmetingen is de scharnier zeer eenvoudig te monteren in de deur en kan de scharnier tevens toegepast worden bij pivoterende kamerhoge deuren (taatsdeuren). Doordat de scharnier in de deur gemonteerd wordt is de scharnier zowel geschikt voor renovatie als nieuwbouw en vormt het de ideale oplossing voor toepassing in combinatie met vloerverwarming.

Taatsdeurscharnier: compact en uiterst draaibaar
De pivot scharnier van JNF is een heel compacte scharnier. Dit zorgt ervoor dat de scharnier uiterst eenvoudig te monteren is en dat de scharnier zelfs te gebruiken is op pivoterende, kamerhoge deuren. Deze deuren worden ook wel taatsdeuren genoemd. De scharnier is gemaakt van staal met een verzinkte finish. De deur kan in beide richtingen geopend worden tot 150 graden. De scharnier heeft een vaste stand van 90 graden. Dankzij de actieve sluitdemping komt de deur bij het sluiten steeds perfect tot het nulpunt, waardoor de deur volledig in lijn met de wand staat zodat het strakke design van de wand gewaarborgd blijft. Je gebruikt de scharnier voor de binnendeuren van zowel moderne, residentiële woningen als openbare gebouwen en kantoren.

Technische informatie
Deze taatsscharnier voldoet aan de EN1154 normering en is eenvoudig te monteren. De scharnier is verstelbaar tot 3 mm. Het maximale deurgewicht is 100 kg. De maximale deurhoogte is 3000 mm. De maximale deurbreedte is 1000 mm en de minimale deurdikte is 40 mm.
Goed om te weten
  • Doordat de scharnier onzichtbaar is geniet je van een schitterende afwerking.
  • Deze taatsdeurscharnier is eenvoudig te monteren.
  • Het systeem wordt geplaatst in het deurblad (in plaats van de vloer of het plafond).
  • Het scharnier bestaat niet uit losse onderdelen. Mocht er dus iets kapotgaan, dan moet het gehele taatsscharnier vervangen worden.
JNF

De roots van JNF liggen in Portugal, waar het bedrijf sinds 1965 bouwbeslag maakt. Van taatsscharnieren tot rozetten: JNF gaat in alle gevallen voor goede kwaliteit en service, met oog voor trends en innovatie. Het bedrijf exporteert haar producten naar een groot aantal landen, waaronder Nederland.
Lees verder

JNF