deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Veiligheid

Veiligheid

Veilig winkelen én werken

Wanneer jij naar huis bent, wil je alsnog een oogje in het zeil houden in jouw pand. Goede beveiligingssystemen dragen daaraan bij. Maar ook wanneer je wel aanwezig bent, moeten noodsituaties zoals brand snel gedetecteerd worden. Zorg voor de veiligheid van jou, je medewerkers en je klanten!

Beveiligingssystemen

Beveiligingssysteem

Je hebt geen ogen in je rug… maar met onze beveiligingssystemen kun je daar wel voor zorgen! Het beveiligingssysteem is een alarmsysteem dat je waarschuwt wanneer er ongewenste gasten in jouw woning zijn. Je kiest zelf hoe uitgebreid jouw set is en welke extra’s je bij het alarmsysteem wilt.

Brandblusser

Brandblussers

Er zijn veel soorten brandblussers beschikbaar. Bij de aanschaf van een blusapparaat is het belangrijk om te kijken naar de letters die op de blusser staan. Zij geven weer welk type voorwerp of materiaal geblust mag worden met de betreffende brandblusser. Zorg dat jouw winkelpand of bedrijf uitgerust is met een brandblusapparaat, zodat je kleine branden zelf kunt doven.

Hittemelder

Hittemelder

Een hittemelder staat ook bekend als een thermische rookmelder. In plaats van het signaleren van rook, signaleert dit brandbeveiligingssysteem de temperatuur in een ruimte. Wordt deze te hoog, dan klinkt automatisch het indringende geluid van de brandmelder.

Rookmelder

Rookmelder

Een rookmelder redt levens. De brandmeld installaties zijn zo geprogrammeerd dat ze een duidelijk signaal afgeven wanneer ze te veel rookontwikkeling in de lucht opmerken. Waar rook is, is immers vuur… en een gewaarschuwd mens telt voor twee. Een rookmelder kopen doe je veilig en snel op deurbeslag.nl.

Smart home

Smart home

Gebruik domotica om je bedrijfspand goed te beveiligen. Zowel voor ramen als deuren zijn er volop beveiligingsmogelijkheden, zoals het gebruik van een tril- of schokcontact. Beweegt het raam op een moment dat jij niet thuis bent of slaapt? Dan krijg je een melding op je mobiel en kun je actie ondernemen.