deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Cilinder

Cilinder

Geef er jouw draai aan

Een cilinder zorgt ervoor dat jij het slot in je deur kunt bedienen. De cilinder voert namelijk het slot in de deur aan, zodat deze op slot gaat. Maar om een cilinderslot te kunnen gebruiken, heb je wel een passende sleutel óf een knop nodig om hem te bedienen. In onze webshop vind je alle ingrediënten voor het kopen van een goedwerkend cilinderslot, stuk voor stuk gekwalificeerd door de SKG.

Profielcilinder

Profielcilinder

Bij de meeste deuren die op slot moeten kunnen, wordt gebruik gemaakt van een profielcilinder. Je bedient dit type slot met een sleutel met profiel. Er zijn verschillende varianten beschikbaar, zoals de dubbele cilinder, halve cilinder en knopcilinder. Bekijk de mogelijkheden van onze cilindersloten op jouw binnendeur.

Sleutel

Sleutel

Heb je een extra sleutel nodig voor de cilinder die je in onze webshop hebt gekocht? Bijvoorbeeld omdat het handig is als de buurvrouw of schoonmaakster ook jouw huis in kan? Bestel deze extra sleutels dan nu en voorkom onhandige situaties! De typen sleutels op deze webpagina zijn na te bestellen met behulp van het sleutelnummer dat op het certificaat van jouw cilinder staat.

Knop

Knop

Kies je voor een knopcilinder in jouw deurslot? Dan kun je deze compleet maken met één van onze prachtige knoppen. Ontdek alle verschillende uitvoeringen en de strakke finishes waarin onze knoppen verkrijgbaar zijn. Ga je voor rond, met hoeken of stervormig? Voor geborsteld RVS of een zwarte of witte poedercoating?

Vervangend certificaat

Vervangend certificaat

Bij de aanschaf van gecertificeerde cilinders ontvang je een kwaliteitscertificaat. Dit certificaat is nodig wanneer je nieuwe, gelijksluitende cilinders óf sleutels wilt aanschaffen. Ben je de security card kwijtgeraakt? Na het aanleveren van een kopie van jouw persoonsbewijs en invullen van diverse papieren, is het mogelijk om een vervangend certificaat aan te vragen.