Black Friday korting! Gebruik de kortingscode BF2022 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 t/m 28 november 2022.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Veiligheidscilinder

Veiligheidscilinder

De sleutel tot een veilige deur

Zowel reguliere profielcilinders als moderne, elektronische smart locks vind je in ons assortiment. Zo heb jij de keuze: ga je voor een traditionele sleutel, of dient gemak de mens en ontgrendel jij je buitendeur met een swipe op de telefoon? Er is een geschikte optie voor elke deur.

Profielcilinders

Profielcilinder

Een veiligheidscilinder heeft ook een SKG-kwalificatie, net als veiligheidsbeslag. Hoe meer sterren een cilinder heeft, hoe groter de inbraakvertraging is. Kijk bij de aanschaf goed naar de cilindermaat, want die is bepalend voor een juiste passing. Je vindt in onze shop dubbele cilinders, halve cilinders en (halve) knopcilinders.

Elektronische cilinder

Elektronische cilinder

Een elektronische cilinder zorgt ervoor dat jouw cilinder bediend wordt middels een afstandsbediening, smartphone of code. Deze domotica vergemakkelijkt je leven, omdat je zelfs vanuit je stoel de deur voor iemand kunt openen. Je combineert de cilinder met je eigen veiligheidsbeslag, zodat je dezelfde stijl behoudt als het overige deurbeslag in en om huis.

Sleutel

Sleutel

Heb je een extra sleutel nodig voor de cilinder die je in onze webshop hebt gekocht? Bestel deze sleutels dan nu en je greept nooit mis! Alle varianten sleutels zijn na te bestellen met behulp van het sleutelnummer dat op het certificaat van jouw cilinder staat, zodat je hetzelfde profiel ontvangt dat in jouw cilinder past.

Cilinderknop

Knoppen

Kies je voor een knopcilinder in jouw deurslot? Dan kun je deze compleet maken met één van onze prachtige knoppen. Ontdek alle verschillende uitvoeringen en de strakke finishes waarin onze knoppen verkrijgbaar zijn. Ga je voor rond, met hoeken of stervormig? Voor geborsteld RVS of een zwarte of witte poedercoating?

Vervangend certificaat

Vervangend certificaat

Ben je per abuis de security card kwijtgeraakt die bij jouw gepatenteerde cilinder hoort? Dan zijn er in sommige gevallen vervangende certificaten te koop, zodat je alsnog sleutels kunt bijbestellen voor het cilinderslot. Dit certificaat is te bestellen na het afgeven van kopieën van persoonsgegevens en het sleutelnummer.