deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Brievenbus

Brievenbus

Klopt als een bus

Of het nu een kaartje is of de krant: de post wil je niet missen. Een goede brievenbus is de oplossing! Je hebt de keuze uit een brievenbusklep of postkast, als mooie eyecatcher in of naast jouw voordeur. Ook bescherming in de vorm van brievenbusbeveiliging en tochtkleppen is verkrijgbaar. En ongewenste post of verkopers aan de deur zijn verleden tijd met de juiste stickers…

Brievenbusbeveiliging

Bescherm jouw brievenbus optimaal met onze kwalitatieve brievenbusbeveiliging. Daarmee voorkom je onder andere het openhengelen van deuren: wel zo veilig als die toegangsweg voor indringers uitgesloten is. Kies ook voor extra veiligheid en ontdek welke brievenbus beschermer het beste werkt op jouw voordeur.

Brievenbusklep

Brievenbusklep

Met een brievenbusklep op jouw voordeur combineer je een minimalistische uitstraling met veel gebruiksgemak. Met een mooie briefplaat hang je een heus stukje design aan de buitendeur. Het voordeel van een brievenbusklep is dat je niet in weer en wind naar buiten hoeft voor de post. Nadeel is dat er een uitsparing in je voordeur zit die makkelijker tocht en geluid doorlaat.

Geen collecte stickers

Geen collecte sticker

Uiteraard ben jij de vriendelijkheid zelve wanneer er iemand aanbelt, maar soms… zit je er even niet op te wachten. Om verkopers, geloofsovertuigers of collectanten te laten weten dat je niet met hen in gesprek wilt, zijn er speciale ‘Bel niet aan’-pictogrammen verkrijgbaar. Je hebt de keuze uit een sticker of bordje.

Geen reclame stickers

Geen reclame sticker

Met een geen reclame sticker informeer je de bezorger over jouw wens voor het wel of niet ontvangen van huis-aan-huis bladen en ongeadresseerd drukwerk. Plak hem bij jouw postkast of brievenbusklep en laat geen twijfel over de post die jij wel – en vooral niet! – wilt ontvangen. Wordt het “ja nee” of “nee nee” voor jou?

Metalen brievenbus

Metalen brievenbus

Zoek je een solide brievenbus die bestand is tegen weer en wind? Dan zijn onze metalen postkasten de perfecte partner. Ons assortiment is ruim – net als de brievenbussen zelf! Zo zijn er varianten waar je zelfs pakketpost in kunt leggen. Ideaal wanneer je van huis bent als de pakketbezorger langskomt!

Postbusslot

Postbusslot

Een postbusslot is het perfecte hulpmiddel om jouw post veilig achter slot en grendel op te bergen. Zo weet je zeker dat niemand jouw brieven leest tussen het moment dat de postbode langs is geweest en jij de brieven uit de bus pakt. Het is zelfs mogelijk om het postkastslot gelijksluitend te maken met de cilinders in jouw woning.

Postvanger

Postvanger

Heb je problemen met bukken en het oprapen van de post vanaf de deurmat? Dan is een postvanger een fijne oplossing! Het verzamelt alle poststukken netjes op dezelfde hoogte als de briefplaat. Zo blijft de voordeur vrij toegankelijk én is jouw post gered van de grijpgrage tandjes van jouw viervoeter.

RVS brievenbus

RVS brievenbus

Ben je op zoek naar een RVS brievenbus? Wij bieden praktische oplossingen met een bijzonder stukje design. Ze zijn verkrijgbaar als hangende en staande brievenbus. Voordeel van een postkast is dat er geen uitsparing in je deur gemaakt hoeft te worden, wat wel het geval is bij een briefplaat. Een brievenbus kun je naast de voordeur monteren, maar ook op een staander aan de weg.

Tochtkleppen

Tochtklep

Bevat jouw deur een briefplaat? Dan wil je de post natuurlijk binnen hebben, maar de tocht mag buiten blijven. Kies voor een tochtklep om de hinderlijke wind van buiten zoveel mogelijk tegen te houden. Naast tochtwering zorgt een tochtklep bovendien voor een mooie afwerking aan de binnenkant van jouw voordeur.