deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu
Veiligheidscilinder

Veiligheidscilinder

De sleutel tot een veilige deur

Een cilinder zorgt ervoor dat jij het slot in je deur kunt bedienen. De cilinder bedient namelijk het insteekslot of de meerpuntssluiting in de deur, zodat deze opent of op slot gaat. Naast de reguliere profielcilinders vind je in ons assortiment ook elektronische sloten: smart locks. Zij zijn bijvoorbeeld met een afstandsbediening of je smartphone te bedienen.

Profielcilinders

Profielcilinder

Het is een essentieel onderdeel van hang en sluitwerk: een cilinderslot die de deur afsluit en jou een veilig gevoel geeft. In onze webshop vind je profielcilinders in alle soorten en maten, zodat je uitkomt bij het beste cilinderslot voor jouw deur. Naast dubbele cilinders voor bediening aan beide zijdes van de deur, zijn er ook halve cilinders, knopcilinders en halve knopcilinders.

Elektronische cilinder

Elektronische cilinder

Beheer je deursloten slim met een smart lock. Middels deze domotica worden jouw deuren elektronisch geopend en is een reguliere sleutel overbodig. Je bedient ze o.a. met je smartphone, een afstandsbieding of zelfs je vingerafdruk. Smart locks zijn veilig, want ze worden in veel gevallen vergrendeld met dezelfde techniek als internetbankieren.

Sleutel

Sleutel

Ga op zoek naar jouw sleutel tot succes. Of het nu een ingenieuze keersleutel, een standaard conventionele sleutel of een vierkant sleutel is: you name it, we’ve got it. De sleutels corresponderen met de cilindersloten uit ons assortiment, zodat we je altijd van dienst kunnen zijn met een extra sleutel wanneer dat nodig is.

Cilinderknop

Knoppen

Onze (halve) knopcilinders worden uitgevoerd met standaard knoppen. Ben je uitgekeken op jouw variant of past de knop niet zo goed bij de rest van het interieur? Dan zijn er volop opties om jouw cilinderknop te vervangen. Check wel goed of deze modulaire knoppen te monteren zijn op jouw type knopcilinder.

Vervangend certificaat

Vervangend certificaat

Bij de aanschaf van gecertificeerde cilinders ontvang je een kwaliteitscertificaat. Dit certificaat is nodig wanneer je nieuwe cilinders óf sleutels wilt aanschaffen. Raak je de security card kwijt, dan kun je geen gepatenteerde sleutels bijmaken. Met de juiste gegevens is het echter mogelijk om een vervangend certificaat aan te vragen.