Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Mobiele autokluis t.b.v. sleutels klein Salvus

  • Levertijd: op aanvraag
€  929,00
per stuk, incl. BTW

Deze mobiele sleutelkluis van Salvus is een goede sleutelkluis die behoort tot de basisuitrusting van een mobiel surveillancevoertuig. De kluis moet praktisch zijn in gebruik en de sleutels beschermen tegen diefstal. In samenwerking met beveiligingsbedrijven is deze mobiele sleutelkluis van Salvus ontwikkeld. Deze kleine variant is uitgerust met een EN 1300 gecertificeerd dubbelbaard klavierslot​.

Specificaties
RVS bovenkant voor extra degelijkheid.
Degelijke gasveer op kluisdeksel voor veiligheid en gebruikersgemak.
Universele montageplaat met slim inkliksysteem.
Handgreep aan de bovenzijde van de kluis.
Eén groot compartiment voor sleutelbossen.
Afmetingen sleutelcompartiment: 155x160x230 (HxBxD in mm);
Gewicht: 14 kilogram.

Je kunt ervoor kiezen om deze kluis in te laten bouwen in jouw auto. Heb je hier interesse in? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC03800012 Mobiele autokluis t.b.v. sleutels klein Salvus
stuk
€  929,00
Meer info Maatvoering en praktische montage
De Salvus mobiele sleutelkluis is leverbaar in twee maatvoeringen en wordt via de meegeleverde montageplaat veilig verankerd in het (surveillance)voertuig. Door een slim inkliksysteem op de montageplaat zijn de sleutelkluizen eenvoudig te (de)monteren en daarmee snel te verwisselen.

Het kluisslot
Bij beide maatvoeringen is het slot aan de bovenkant geplaatst, zodat plaatsing van de sleutelkluis ook mogelijk is in voertuigen met een opstaande kofferbakrand. Het scharnierende deksel van de grote en kleine sleutelkluis is voorzien van een degelijke gasveer, elektronisch slot en een noodsleutelsysteem, waardoor de kluis bij calamiteiten altijd te openen is. De kleine sleutelkluis is standaard uitgerust met een dubbelbaard veiligheidssleutelslot.

Sleutels veilig opgeborgen
De grote sleutelkluis is voorzien van twaalf sleutelcompartimenten. Eén compartiment is uitgevoerd met een afsluitklep, speciaal voor het veilig en separaat opbergen van keycards. Naast de extra veiligheid voorkomt dit ook fysieke schade aan keycards. Het kleine model beschikt over een groot vak en is daarmee uitermate geschikt voor het veilig opbergen van sleutelbossen.
Salvus

Jouw kostbaarheden bescherm je optimaal met de kluizen van Salvus. Het merk staat garant voor ijzersterke oplossingen tegen diefstal of brand. Bescherm wat van jou is met één van de kluizen van Salvus!
Lees meer

Salvus