deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Sluitplaat Lips voor 2072M rolslot rechthoekig messing

  • Levertijd: 3 werkdagen
€  6,95
per stuk, incl. BTW

De sluitplaat is een essentieel onderdeel voor jouw insteekslot. Zeker wanneer het een rolslot betreft, is een oplossing op maat van belang. Deze sluitplaat kun je gebruiken in combinatie met het Lips 2072M rolslot.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC02200067 Sluitplaat Lips voor 2072M rolslot Download
stuk
€  6,95
Lekker compleet
Sluitplaat Lips voor 2072M rolslot rechthoekig messing met Rolslot Lips 2072M met messing voorplaat
€ 96,90incl. BTW
Meer info De accessoires maken het af!
De kans bestaat dat je nog nooit van de term ‘sluitplaat’ gehoord hebt. Maar als we het hebben over dat kleine, metalen ‘opvangbakje’ op jouw deurkozijn, dan gaat er vast een lampje branden. De sluitplaat vangt jouw dag- en/of nachtschoot op, zodat deze vast zit in het deurkozijn. Zo draagt zelfs het kleinste accessoire eraan bij dat jouw deur zo goed mogelijk functioneert!

Lips sluitplaat speciaal voor rolslot
Deze sluitplaat is speciaal ontwikkeld voor rolsloten. Je ziet dat onder andere aan de breedte van de opening: de rol past hier precies in. Combineer deze sluitplaat met Lips 2072M Rolslot en je hebt een perfecte match.
Goed om te weten
  • De sluitplaat is eenvoudig te monteren.
  • De sluitplaat is geschikt voor een rolslot zonder nachtschoot. Je kunt de deur dus niet vergrendelen.
  • Een rolslot met bijbehorende sluitplaat is het meest praktisch wanneer de deur naar beide zijdes opengeduwd kan worden. Je creëert zo’n situatie bijvoorbeeld met dubbelwerkende bommerscharnieren.
Lips

Het Nederlandse merk LIPS is opgericht in 1871. Destijds stond de fabriek in Dordrecht, waar zich het LIPS museum nog bevindt. Het bedrijf groeide uit tot een begrip in (elektro) mechanische sloten en sluitsystemen. LIPS begon oorspronkelijk als smederij van Jacobus Lips. Wat begon met de fabricage van kachels werd in de loop der jaren een specialisatie in kluizen en brandkasten en vervolgens hang- en sluitwerk. Lees meer.

Lips

Gerelateerde producten