Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

GPF0586.61 softclose systeem t.b.v. schuifdeursysteem

  • Op voorraad
€  29,95
per stuk, incl. BTW

Een schuifdeur die te hard of te lomp opengeduwd wordt, kan geluidsoverlast of beschadigingen veroorzaken. Je voorkomt deze onnodige problemen met behulp van een softclose systeem. Dit zwarte accessoire is te gebruiken voor alle schuifdeursystemen uit onze collectie.

Het softclose systeem kan per schuifdeur gebruikt worden. Heb je 2 schuifdeuren dan heb je 2 softclose systemen nodig. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC10010507 Softclose systeem t.b.v. schuifdeursysteem
stuk
€  29,95
Meer info Hoe werkt een softclose systeem?
Een softclose systeem treedt in werking op de tien centimeter aan het uiteinde van jouw schuifdeurrail. Het mechanisme begeleidt jouw schuifdeur de laatste centimeters, zodat deze zonder overlast geopend wordt. Deze manier van sluiten vind je ook terug bij keukenlades of meubellades, waar eveneens een variant van de softclose-techniek gebruikt wordt.

Een softclose systeem monteren
Je kunt het mechanisme vrij eenvoudig zelf monteren op de rail van jouw schuifdeursysteem. Maximaal deurgewicht is 80 kg.
Goed om te weten
  • Praktisch mechanisme dat werkt voor elk schuifdeursysteem.
  • Luidruchtig openen is verleden tijd!
  • Eenvoudige montage.
  • Het softclose systeem is een massief product.
  • Het softclose systeem is slechts in één kleur verkrijgbaar.
Zwart Het assortiment van GPF Zwart Wit biedt een scala aan producten in schitterende contrasten. Van smetteloos wit tot diep zwart: speel met kleurverschillen en trends in jouw interieur! De producten zijn gemaakt van het sterke basismateriaal RVS, waarna ze worden afgewerkt met een hoogwaardige, zwarte poedercoating. De UV-werende laag en buitenkwaliteit van deze coating zorgen ervoor dat jouw product zijn krachtige kleur behoudt. De poedercoating heeft een voelbare structuur, zodat het product extra grip biedt.
Zwart
GPF bouwbeslag

Het merk GPF bouwbeslag bestaat uit een groot assortiment hang- en sluitwerk. Het grootste deel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS. De producten zijn desgewenst ook verkrijgbaar met een hoogwaardige finish. Je kunt dan denken aan een zwarte of witte coating of PVD. Daarnaast bevinden zich aluminium en smeedijzer producten in het assortiment van GPF. Kortom: een breed programma!
Lees verder

GPF bouwbeslag

Gerelateerde producten