Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Mauer halve knopcilinder messing

  • Levertijd: op aanvraag
€  27,06
per stuk, incl. BTW

Mauer is grootmeester als het gaat om de productie van kwalitatieve cilinders. Met hun halve knopcilinders hebben ze een praktisch product in handen dat je perfect kunt gebruiken op bijvoorbeeld de spelletjeskast. Ook als bijzetslot op een buitendeur is de halve knopcilinder een praktisch hulpmiddel. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

€  27,06
per stuk, incl. BTW
Lekker compleet
Mauer halve knopcilinder messing met Mauer slotspray
€ 35,04incl. BTW
Meer info Wat is een halve knopcilinder?
Een halve knopcilinder steekt slechts door de helft van de deur, waardoor de buitenste zijde van een deur vlak is. Je kunt het cilinderslot onder andere gebruiken als afsluiting van bijvoorbeeld een spelletjeskast, maar ook als bijzetslot op een buitendeur. Zo bescherm je jouw huis extra wanneer je bijvoorbeeld gaat slapen. Let er in dit geval wel op dat je aan de buitenkant van de deur een blinde veiligheidsrozet of een blind veiligheidsschild plaatst. Dit is verplicht, zodat inbrekers jouw halve cilinder niet uit kunnen boren.

Finish
Eén van de oudste materialen die gebruikt wordt voor deurbeslag, is messing. Het metaal heeft van zichzelf een prachtige, gele kleur, die bij deze cilinder volledig tot zijn recht komt. Het messing cilinderslot past mooi bij mat en gepolijst messing deurbeslag.

Andere knop = andere uitstraling!
Tegen meerprijs kun je deze halve knopcilinder combineren met andere knoppen uit ons assortiment. Ook een knop-knop cilinder is op aanvraag leverbaar.

Mauer

Mauer® Locking Systems is een specialist in het produceren van sloten en cilinders die uw veiligheid doen toenemen. Het merk biedt oplossingen voor hedendaagse wensen op het gebied van veiligheid. Efficiency, luxe, comfort, duurzaamheid en kwaliteit zijn daarbij absolute vereisten. Lees meer.

Mauer

Gerelateerde producten