deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

M&C Condor antikerntrek dubbele veiligheidscilinder, zwart

  • Levertijd: 3 tot 5 werkdagen
  • Gratis verzending
€  63,59
per stuk, incl. BTW

M&C levert met zijn cilinder Condor kwalitatieve beveiliging tegen een groot aantal inbraaktechnieken. Denk aan boren en openpikken, maar ook de impressietechniek (waarbij je met een ongeslepen sleutel uiteindelijk een slot kunt lockpicken). Door haar vele extra’s is de M&C Condor europrofielcilinder enorm sterk en bijna onmogelijk om te breken.

De cilinder is bewerkt met een zwarte coating, wat hem een prachtige, donkere kleur geeft. Omdat het hier gaat om een dubbele cilinder, steekt deze door de deur en kun je hem aan beide zijdes bedienen met een sleutel.

Specificaties van het M&C Condor cilinderslot
- Met keersleutelsysteem. De sleutel kun je dus op beide manieren in het slot steken;
- Bevat beveiliging tegen een groot aantal inbraaktechnieken. De Condor heeft daarnaast een hardstalen brug, waardoor de cilinder nauwelijks te breken is;
- Uitgevoerd met hotelfunctie (ook nood- en gevarenfunctie genoemd). Je kunt de cilinder altijd openen, ook als er een sleutel aan de andere zijde in het slot gestoken is;
- SKG 3 sterren keurmerk (SKG***);
- Met certificaat, dus sleutels bijmaken kan alleen met behulp van het sleutelcertificaat. Er worden standaard drie sleutels meegeleverd bij deze cilinder. Lees meer.

Beknopte specificaties
Finish Zwart
Kleur Zwart
Materiaal Messing
Uitgebreide specificaties
In wensenlijst

Uitvoeringen

€  63,59
per stuk, incl. BTW
Lekker compleet
M&C Condor antikerntrek dubbele veiligheidscilinder, zwart met Mauer slotspray
€ 69,33incl. BTW
Meer info Bij het produceren van hun huisbeveiligingsproducten stelt M&C twee belangrijke eisen. Allereerst moet het artikel zeer inbraakwerend zijn en daarnaast eenvoudig gemonteerd kunnen worden. Bij hun Condor komen beide samen: je monteert het cilinderslot eenvoudig in jouw deur én de SKG 3 sterren cilinder zorgt voor fikse inbraakwering. Er zijn meer dan vijf miljoen verschillende sluitingen mogelijk, wat hem zeer betrouwbaar maakt. Bovendien bestaat de Condor uit modulaire delen die bij elkaar een maximale lengte van wel 20,5 centimeter kunnen hebben. De cilinder past dus in elke deur!

Sterk staaltje veiligheid
Bij de ontwikkeling van M&C’s Condor is goed nagedacht over de beste manieren om de cilinder nagenoeg onbreekbaar te maken. Het eindresultaat? Een cilinderslot dat bestand is tegen een scala aan inbraaktechnieken. We noemen je: boren, openpikken, kerntrekken, slagmethode en impressietechniek. En wat te denken van de hardstalen brug door het midden van de cilinder, zodat het breken van de cilinder eigenlijk onmogelijk geworden is? Daarnaast is de sleutel voorzien van een verhoogd profiel en geldt er een patent. M&C combineert deze veiligheid met een veelzijdige uitstraling: je koopt de Condor in één van de kleuren messing, nikkel of zwart. Het cilinderslot past daardoor altijd bij de kleur van jouw (voor)deurbeslag.

Keersleutelsysteem
Een keersleutelsysteem biedt extra gemak voor jou als gebruiker. Waar je een ‘gewone’ (conventionele) sleutel slechts op één manier in het slot kunt steken – vaak met de vlakke kant boven – maakt dit bij een keersleutel niet uit. De M&C Condor kun je dus zonder nadenken in het slot steken. Deze omkeerfunctie maakt de M&C cilinder ook heel geschikt voor mensen die slecht kunnen zien, zoals senioren. Dit type cilinder zie je daarom regelmatig terug in seniorenwoningen of aangepaste woningen. Je herkent een keersleutelsysteem direct bij een cilinderslot: zodra het sleutelgat ligt in plaats van verticaal staat, heb je te maken met een keersleutel.

Hotelfunctie
Je kunt ervoor kiezen om jouw M&C Condor cilinder te voorzien van hotelfunctie (ook wel een gevarenfunctie genoemd). Deze functie zorgt ervoor dat je een cilinder kunt bedienen met jouw sleutel, ook als er aan de andere kant van de cilinder eveneens een sleutel in het cilinderslot gestoken is. Door deze hotelfunctie ben je ervan verzekerd dat je altijd een ruimte of woning in komt, wat een uitkomst is in onder andere seniorenwoningen of hotelkamers. In overleg is het mogelijk om een vrijloopfunctie toe te voegen aan de M&C Condor cilinder.

Toepassingen
De M&C cilinder in de serie Condor is toe te passen op verschillend sluitend en gelijksluitende sets. Het voordeel van gelijksluitende cilinders, is dat je slechts één sleutel nodig hebt om bijvoorbeeld alle deuren van jouw woning te openen. Bij de keuze voor gelijksluitende cilinders geldt een meerprijs.

Sleutel bijmaken
Standaard worden er drie sleutels meegeleverd bij dit M&C cilinderslot. Uiteraard zijn er extra sleutels bij te bestellen. De cilinder is gepatenteerd, dus je heb voor het (bij)bestellen van sleutels een sleutelcertificaat nodig. Deze ontvang je tegelijk met jouw gekochte cilinder(s). Door deze coderegistratie ben je ervan verzekerd dat niemand anders zomaar jouw sleutels kan bijmaken. Een geruststellende gedachte! Een sleutel bestellen kun je eenvoudig doen via de website van Cubic Colors. Zoek eerst jouw sleutel in ons assortiment en vul vervolgens de gegevens in.

Beveiliging
Het keurmerk SKG 3 sterren is van toepassing op dit cilinderslot. Dat betekent dat de cilinder bijdraagt aan minstens vijf minuten inbraakwering. Daardoor is de cilinder ook goedgekeurd voor het Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW).

Wat is een dubbele cilinder?
In veruit de meeste gevallen is het van belang dat deuren vanaf beide zijdes op slot gedaan kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan de buitendeur: die wil je op slot doen wanneer je weg gaat voor een boodschapje, maar ook wanneer je ’s avonds gaat slapen. Een dubbele cilinder is verkrijgbaar in verschillende cilindermaten. Zo komt de maat 30/30 (bij sommige fabrikanten 31/31 genoemd) vaak voor bij deuren van 40 millimeter dik. Er zijn echter ook alternatieve cilindermaten mogelijk. Lees onder het kopje ‘Documenten’ de hulp bij maatvoering, zodat je snel ontdekt welke maat jouw cilinder heeft.

Finish
Door metaal te bewerken met een kwalitatieve coating, ontstaan prachtige, zwarte cilinders. Deze cilindersloten matchen geweldig met onze uitgebreide collectie (veiligheids)beslag in zwart. Zo heeft jouw deurbeslag één stijl en gaat de cilinder op in het geheel. Let er wel op dat de coating na veelvuldig gebruik wat beschadigd kan raken bij het sleutelgat.

Bestel jouw losse cilinder
Deze cilinder koop je los: je ontvangt dus één exemplaar. Dat is ideaal wanneer jouw pand één toegangsdeur heeft, maar ook wanneer je graag een extra cilinder wilt bijbestellen. Vul bij ‘Uitvoeringen’ alle informatie in die voor jouw cilinder van toepassing is en bestel eenvoudig jouw exemplaar.
Goed om te weten
  • Deze cilinder is voorzien van een SKG*** keurmerk en wordt tevens geleverd met certificaat.
  • De veiligheidscilinder is beveiligd tegen openpikken, de slagmethode, de kerntrekmethode en de breekmethode.
  • Cilinder wordt aanbevolen door het Politie Keurmerk Veilig Wonen (PKVW).
  • Cilinders en sleutels kunnen alleen bijgemaakt worden door erkende M&C dealers.
M&C

Goede huisbeveiliging is voor M&C de kers op de taart. Daarom specialiseert het bedrijf zich al meer dan dertig jaar in inbraakbeveiliging, zoals cilinders, hangsloten en kluizen. Het bedrijf stelt daarbij één voorwaarde: hun producten moeten eenvoudig te monteren zijn. Inbraakbeveiliging voor iedereen dus!
Lees meer.

M&C