M&C Condor antikerntrek dubbele veiligheidscilinder, zwart

  • Levertijd: 2 werkdagen
€ 63,59

per stuk, incl. BTW


M&C levert met zijn cilinder Condor kwalitatieve beveiliging tegen een groot aantal inbraaktechnieken. Denk aan boren en openpikken, maar ook de impressietechniek (waarbij je met een ongeslepen sleutel uiteindelijk een slot kunt lockpicken). Door haar vele extra’s is de M&C Condor europrofielcilinder enorm sterk en bijna onmogelijk om te breken.

De cilinder is bewerkt met een zwarte coating, wat hem een prachtige, donkere kleur geeft. Omdat het hier gaat om een dubbele cilinder, steekt deze door de deur en kun je hem aan beide zijdes bedienen met een sleutel.

Specificaties
- Met keersleutelsysteem. De sleutel kun je dus op beide manieren in het slot steken.
- Bevat beveiliging tegen een groot aantal inbraaktechnieken. De Condor heeft daarnaast een hardstalen brug, waardoor de cilinder nauwelijks te breken is.
- Uitgevoerd met hotelfunctie (ook nood- en gevarenfunctie genoemd). Je kunt de cilinder altijd openen, ook als er een sleutel aan de andere zijde in het slot gestoken is.
- SKG 3 sterren keurmerk (SKG***)
- Met certificaat, dus sleutels bijmaken kan alleen met behulp van het sleutelcertificaat. Er worden standaard drie sleutels meegeleverd bij deze cilinder.

Lees meer

Beknopte specificaties

FinishZwart
KleurZwart
MateriaalMessing
In wensenlijst

Deel dit product