Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Nuki

Over het merk...

Nuki is een technologiebedrijf dat vooruitloopt op de meute door haar hoogwaardige producten en innovaties. Hun grootste troef is de Nuki smart lock: een automatiseringsoplossing om jouw deur te openen op slimme, snelle manieren zoals met een smartphone of afstandsbediening.

Nuki logo

Sleutelbos vervangen

Toen het idee bij de broers Pansy ontstond om de sleutelbos te vervangen voor een slimmere oplossing, was Nuki geboren. Het doel van Jürgen en Martin Pansy is om met eenvoud het dagelijks lever makkelijker én betrouwbaarder te maken. Voortdurend ontwikkelen is daarbij een belangrijke taak voor de mannen. Zo open ze letterlijk nieuwe deuren voor jouw woning.

The Nuki Story

Het idee van Nuki wordt gelegd in november 2013, waarna in de loop van 2015 een demo van het elektronische slot op de markt komt middels crowdfunding. In 2016 wordt het team met hardware-experts verder uitgebreid en in november van dat jaar is de lancering dan eindelijk een feit. Het jaar erop gaat de Duitse firma naar het buitenland, waarna het in snel tempo de wereld verovert. Onder andere Apple en Airbnb werken samen met het bedrijf. Ook duurzaamheid speelt een belangrijke rol: het bedrijf werkt klimaatneutraal.