deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

Nuki Smart Lock

Elektronisch openen, met behoud van je eigen cilinder en sleutel. Dat is de kracht van de Nuki smart lock. Dit elektronische slot wordt dankzij zijn flexibele systeem over de cilinder én sleutel aan de binnenzijde van de deur geplaatst. Er zijn volop extra’s beschikbaar, zodat je de smart lock met een groot aantal hulpmiddelen kunt openen.

Er zijn geen resultaten gevonden met uw zoekopdracht.

Hoe werkt de Nuki Smart Lock?

Waar je bij veel andere smart locks de cilinder moet vervangen voor een variant die compatibel is met de smart lock, is dit niet het geval bij Nuki. Sterker nog: je hebt zelfs een bestaande profielcilinder en sleutel nodig om de smart lock zijn werk te kunnen laten doen. Door te klikken of kleven wordt Nuki stevig bevestigd aan de binnenzijde van de buitendeur. Vervolgens bedien je Nuki met één druk op de knop, dankzij de hulp van een keypad of afstandsbediening. Plaats je de Nuki Bridge in een stopcontact dat dicht bij de deur zit? Dan wordt er letterlijk een brug geslagen tussen jouw WiFi-signaal en de Nuki. Dit betekent dat je jouw smart lock overal ter wereld via internet kunt bedienen met je smartphone.

Nuki en hotelfunctie cilinder

Er wordt geadviseerd om de Nuki enkel te monteren op een cilinder met hotelfunctie of gevarenfunctie. Het voordeel van dit type cilinder is dat je de deur altijd nog kunt openen met een sleutel vanaf de buitenkant, mocht de Nuki om de één of andere reden niet werken. Bij dubbele cilinders zonder hotelfunctie kun je de cilinder echter niet bedienen vanaf buiten wanneer er al een sleutel aan de binnenzijde zit. Het is dus niet verplicht om een cilinder met hotelfunctie hiervoor te gebruiken, maar wel heel verstandig om er zeker van te zijn dat je je huis altijd in kunt.

Nuki en Smart Home systeem

De Nuki smart locks op onze site zijn compatibel met Apple HomeKit. Je kunt het slimme slot dus gemakkelijk toevoegen aan je bestaande Apple Smart Home systeem. Bovendien zijn ze uitgerust met Bluetooth 5, zodat je ze ook kunt benaderen middels het bluetooth-signaal van je smartphone.