deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

RVS pictogram 'Rookverbod' rond

  • Op voorraad
€  11,64
per stuk, incl. BTW

RVS mat pictogram 'Rookverbod' rond 75 mm zelfklevend. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
GPF042009830 Pictogram 'Rookverbod' rond 75 mm zelfklevend
stuk
€  11,64
Meer info Een pictogram is een afbeelding die een situatie in één oogopslag verduidelijkt. Bijvoorbeeld waar je het dames- of herentoilet vindt, of telefoons toegestaan zijn in een ruimte en waar de nooduitgang is. Door zo min mogelijk woorden te gebruiken, creëer je een beeld dat iedereen begrijpt – welke taal je ook spreekt. Dat is de kracht van het pictogram!

Bezit je een bedrijfspand of winkel, dan loop je er wellicht tegenaan dat mensen ongevraagd hun fiets voor jouw etalage stallen of voor de entree hun honden uitlaten. Met onze verbodsborden laat jij met heldere pictogrammen weten waar je niet van gediend bent. De verbodspictogrammen zijn ook een uitkomst in ruimtes waar bijvoorbeeld het gebruik van mobiele telefoons niet toegestaan is of waar honden niet naar binnen mogen.
RVS geborsteld Het materiaal RVS is de afkorting voor roestvaststaal (in de volksmond ook wel roestvrijstaal genoemd). Dit kwalitatieve metaal is sterk en zeer geschikt voor (deur)beslag en huisdecoratie. Het RVS wordt geborsteld of gepolijst afgewerkt. Geborsteld RVS heeft een schitterende, matte uitstraling in moderne stijl. Het voordeel van geborsteld RVS is dat kleine krassen nauwelijks opvallen.
RVS geborsteld
GPF bouwbeslag

Het merk GPF bouwbeslag bestaat uit een groot assortiment hang- en sluitwerk. Het grootste deel van de producten is vervaardigd van geborsteld of gepolijst RVS. De producten zijn desgewenst ook verkrijgbaar met een hoogwaardige finish. Je kunt dan denken aan een zwarte of witte coating of PVD. Daarnaast bevinden zich aluminium en smeedijzer producten in het assortiment van GPF. Kortom: een breed programma!
Lees verder

GPF bouwbeslag

Gerelateerde producten