deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

S2 veiligheidscilinder F6 SKG**, dubbele cilinder

  • Levertijd: 5 tot 10 werkdagen
€  23,27
per stuk, incl. BTW

Met behulp van S2 is jouw woning of bedrijfspand in veilige handen. De kwalitatieve cilinders in de serie F6 bieden jou een veilig en vertrouwd gevoel: Safe and Secure, waar S2 voor staat. Bovendien is de cilinder gunstig geprijsd.

De cilinder heeft de finish ‘Vernikkeld’, wat hem een grijzige kleur geeft. Omdat het hier gaat om een dubbele cilinder, steekt deze door de deur en kun je hem aan beide zijdes bedienen met een sleutel.

Specificaties van het S2 F6 cilinderslot
- Werkt met een keersleutelsysteem. De sleutel kun je dus op beide manieren in het slot steken;
- Bevat zes pallen en dubbele boorbelemmering;
- SKG 2 sterren keurmerk (SKG**);
- Geen certificaat, dus sleutels kunnen vrij gekopieerd worden. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

€  23,27
per stuk, incl. BTW
Lekker compleet
S2 veiligheidscilinder F6 SKG**, dubbele cilinder met Mauer slotspray
€ 31,25incl. BTW
Meer info Met een S2 profielcilinder in de F6 serie ben je verzekerd van een kwalitatieve, omkeerbare techniek op jouw deur. Door het gebruik van zes pallen en dubbele boorbelemmering zorgt de veiligheidscilinder voor een verhoging van het veilige gevoel. Kiezen voor de hotelfunctie (waarbij je een cilinder ook kunt openen wanneer aan de andere zijde een sleutel in het slot gestoken is) is helaas niet mogelijk.

Keersleutelsysteem
Een keersleutelsysteem biedt extra gemak voor jou als gebruiker. Waar je een ‘gewone’ (conventionele) sleutel slechts op één manier in het slot kunt steken – vaak met de vlakke kant boven – maakt dit bij een keersleutel niet uit. De S2 F6 kun je dus zonder nadenken in het slot steken. Deze omkeerfunctie maakt de S2 cilinder ook heel geschikt voor mensen die slecht kunnen zien, zoals senioren. Dit type cilinder zie je daarom regelmatig terug in seniorenwoningen of aangepaste woningen. Je herkent een keersleutelsysteem direct bij een cilinderslot: zodra het sleutelgat ligt in plaats van verticaal staat, heb je te maken met een keersleutel.

Toepassingen
De S2 F6 cilinder is toe te passen op verschillend sluitend en gelijksluitende sets. Het voordeel van gelijksluitende cilinders, is dat je slechts één sleutel nodig hebt om bijvoorbeeld alle deuren van jouw woning te openen.

Sleutel bijmaken
Standaard worden er drie sleutels meegeleverd bij dit cilinderslot. Als je een gelijksluitende set cilinders bestelt, worden daar standaard maximaal zes sleutels bij meegeleverd. Uiteraard is het mogelijk om extra sleutels bij te bestellen. Je hebt geen certificaat nodig om sleutels bij te bestellen voor deze S2 cilinder. Daardoor kun je zoveel sleutels bijmaken als je zelf wilt, waar je maar wilt. Sleutelmakers en specifieke vakhandels zijn hiervoor geschikt. Dat jouw sleutel vrij te kopiëren is, betekent echter ook dat hij geen certificaat heeft. Daardoor is hij minder goed beveiligd tegen de nieuwste inbraaktechnieken.

Beveiliging
Het keurmerk SKG 2 sterren is van toepassing op dit cilinderslot. Dat betekent dat de cilinder bijdraagt aan minstens drie minuten inbraakwering.

Wat is een dubbele cilinder?
In veruit de meeste gevallen is het van belang dat deuren vanaf beide zijdes op slot gedaan kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan de buitendeur: die wil je op slot doen wanneer je weg gaat voor een boodschapje, maar ook wanneer je ’s avonds gaat slapen. Een dubbele cilinder is verkrijgbaar in verschillende cilindermaten. Zo komt de maat 30/30 (bij sommige fabrikanten 31/31 genoemd) vaak voor bij deuren van 40 millimeter dik. Er zijn echter ook alternatieve cilindermaten mogelijk. Lees onder het kopje ‘Documenten’ de hulp bij maatvoering, zodat je snel ontdekt welke maat jouw cilinder heeft.

Finish
Wanneer een metaal (vaak staal of messing) wordt omhuld met een laagje nikkel, noemen we dit vernikkelen. Deze vernikkelde laag beschermt jouw product en voorkomt de vorming van corrosie en roest. Het nikkel geeft de cilinder een grijzige kleur. Deze past daardoor heel goed bij aluminium of gepolijst / geborsteld RVS deurbeslag.

Bestel jouw losse cilinder
Deze cilinder koop je per stuk. Ideaal wanneer jouw pand bijvoorbeeld één toegangsdeur heeft! Vul bij ‘Uitvoeringen’ alle informatie in die voor jouw cilinder van toepassing is. Heb je bestaande cilinders van dit type en wil je een extra (gelijksluitend) cilinderslot bijbestellen? Stuur ons dan een mail en we maken een offerte op maat.
Goed om te weten
  • Deze cilinder heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding.
  • Je kunt zelf extra sleutels bij laten maken.
  • Het is mogelijk om deze cilinder gelijksluitend te bestellen.
  • Deze cilinder is niet voorzien van een gecertificeerd profiel.
  • Hotelfunctie is bij deze cilinder niet mogelijk.
S2

Het merk S2 toont je de ‘S’ in het kwadraat. Het bedrijf staat voor Safe & Secure. Je bent dus in veilige handen wanneer je jouw woning beveiligt met de oplossingen van S2. Bij Cubic Colors vind je onder andere stijlvolle insteeksloten uit hun ruime assortiment.
Lees meer.

S2

Gerelateerde producten