0577 - 46 21 98

S2 veiligheidscilinder S6 SKG**, dubbele cilinder

  • Levertijd: 3 werkdagen
€ 16,54

per stuk, incl. BTW

S2 veiligheidscilinder S6 SKG**, dubbele cilinder
https://www.deurbeslag.nl/media/catalog/product/s/2/s2-cilinder-s6-dubbele-cilinder.jpg/s/2/s2-cilinder-s6-dubbele-cilinder.jpg

Met behulp van S2 is jouw woning of bedrijfspand in veilige handen. De kwalitatieve cilinders in de serie S6 bieden jou een veilig en vertrouwd gevoel: Safe and Secure, waar S2 voor staat. Bovendien is de cilinder gunstig geprijsd.

De cilinder heeft de finish ‘Vernikkeld’, wat hem een grijzige kleur geeft. Omdat het hier gaat om een dubbele cilinder, steekt deze door de deur en kun je hem aan beide zijdes bedienen met een sleutel.

Specificaties van het S2 S6 cilinderslot zijn onder andere:
- Conventioneel opgebouwde cilinder. De sleutel kun je dus op één manier in het slot steken.
- Bevat zes pallen en kerntrekbeveiliging
- SKG 2 sterren keurmerk (SKG**)
- Geen certificaat, dus sleutels kunnen vrij gekopieerd worden.

Lees meer

Beknopte specificaties

FinishVernikkeld
SubfinishN.v.t.
LifestyleN.v.t.
Uitgebreide specificaties

Deel dit product

Bundels

Lekker compleet

S2 veiligheidscilinder S6 SKG**, dubbele cilinder met Mauer slotspray
€ 22,14

incl. BTW

Documenten

Altijd handig

Hulp bij maatvoering

Omschrijving

Meer info

Met een S2 profielcilinder in de S6 serie ben je verzekerd van een kwalitatieve, conventionele techniek op jouw deur. Door het gebruik van zes pallen en kerntrekbeveiliging zorgt de veiligheidscilinder voor een verhoging van het veilige gevoel. Kiezen voor de hotelfunctie (waarbij je een cilinder ook kunt openen wanneer aan de andere zijde een sleutel in het slot gestoken is) is helaas niet mogelijk.

Toepassingen
De S2 S6 cilinder is toe te passen op monosluitingen en gelijksluitende sets. Het voordeel van gelijksluitende cilinders, is dat je slechts één sleutel nodig hebt om bijvoorbeeld alle deuren van jouw woning te openen.

Sleutel bijmaken
Standaard worden er drie sleutels meegeleverd bij dit cilinderslot. Zo nodig kun je er natuurlijk meer bijbestellen, met een maximum van zes sleutels. Je hebt geen certificaat nodig om sleutels bij te bestellen voor deze S2 cilinder. Daardoor kun je zoveel sleutels bijmaken als je zelf wilt, waar je maar wilt. Sleutelmakers en specifieke vakhandels zijn hiervoor geschikt. Dat jouw sleutel vrij te kopiëren is, betekent echter ook dat hij geen certificaat heeft. Daardoor is hij minder goed beveiligd tegen de nieuwste inbraaktechnieken.

Beveiliging
Het keurmerk SKG 2 sterren is van toepassing op dit cilinderslot. Dat betekent dat de cilinder bijdraagt aan minstens drie minuten inbraakwering.

Wat is een dubbele cilinder?
In veruit de meeste gevallen is het van belang dat deuren vanaf beide zijdes op slot gedaan kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan de buitendeur: die wil je op slot doen wanneer je weg gaat voor een boodschapje, maar ook wanneer je ’s avonds gaat slapen. Een dubbele cilinder is verkrijgbaar in verschillende cilindermaten. Zo komt de maat 30/30 (bij sommige fabrikanten 31/31 genoemd) vaak voor bij deuren van 40 millimeter dik. Er zijn echter ook alternatieve cilindermaten mogelijk. Lees onder het kopje ‘Documenten’ de hulp bij maatvoering, zodat je snel ontdekt welke maat jouw cilinder heeft.

Finish
Wanneer een metaal (vaak staal of messing) wordt omhuld met een laagje nikkel, noemen we dit vernikkelen. Deze vernikkelde laag beschermt jouw product en voorkomt de vorming van corrosie en roest. Het nikkel geeft de cilinder een grijzige kleur. Deze past daardoor heel goed bij aluminium of gepolijst / geborsteld RVS deurbeslag.

Bestel jouw losse cilinder
Deze cilinder koop je los: je ontvangt dus één exemplaar. Dat is ideaal wanneer jouw pand één toegangsdeur heeft, maar ook wanneer je graag een extra cilinder wilt bijbestellen. Vul bij ‘Uitvoeringen’ alle informatie in die voor jouw cilinder van toepassing is en bestel eenvoudig jouw exemplaar.

Plus- en minpunten

Goed om te weten...

  • Deze cilinder heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding.

  • Je kunt zelf extra sleutels bij laten maken.

  • Het is mogelijk om deze cilinder gelijksluitend te bestellen.

  • Deze cilinder is niet voorzien van een gecertificeerd profiel.

  • Hotelfunctie is bij deze cilinder niet mogelijk.

Over het merk

S2

Het merk S2 toont je de ‘S’ in het kwadraat. Het bedrijf staat voor Safe & Secure. Je bent dus in veilige handen wanneer je jouw woning beveiligt met de oplossingen van S2. Bij Cubic Colors vind je onder andere stijlvolle insteeksloten uit hun ruime assortiment.
Lees meer.

S2

Sfeerimpressies

Ervaar het zelf

Technische specificaties

S2 veiligheidscilinder S6 SKG**, dubbele cilinder

Product

ArtikelnummerCC03300022
MerkS2
Eenheidstuk

Algemeen

ArtikelnaamCilinder
ModelnaamS6

Eigenschappen

FinishVernikkeld
KleurGrijs
MateriaalMessing
Kerntrekbeveiliging
Geschikt voor buiten gebruik
S2 veiligheidscilinder S6 SKG**, dubbele cilinder
S2 veiligheidscilinder S6 SKG**, dubbele cilinder
  • Levertijd: 3 werkdagen
€ 16,54

per stuk, incl. BTW

Gerelateerde producten

Bekijk hier wat er nog meer bij past...