Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

SecuBar Combi klapraam beveiliging wit, 680-870 mm, in de dag montage

  • Levertijd: 3 werkdagen
€  79,94
per stuk, incl. BTW

De SecuBar Combi is een goede keuze om je klapraam mee te beveiligen tegen inbraak. Deze beveiliging kan alleen gebruikt worden bij combi-uitzetters hoger dan 15 cm.

Uit de praktijk is gebleken dat barrière-stangen een preventieve werking hebben. Van buitenaf zijn ze goed zichtbaar, waardoor een inbreker niet eens meer probeert om in te breken. Bovendien is het natuurlijk heel fijn dat het raam dag en nacht open kan blijven staan om je huis te ventileren.
Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC03000072 SecuBar Combi klapraam beveiliging wit, 680-870 mm, in de dag montage Download
stuk
€  79,94
Lekker compleet
SecuBar Combi klapraam beveiliging wit, 680-870 mm, in de dag montage met Dulimex DX raamuitzetter wegdraaibaar SKG** met korte hendel, zwart-zwart finish
€ 105,90incl. BTW
Meer info Met een barrièrestang in het zicht schrik je indringers af en verminder je de kans op een geslaagde inbraak. Het is wellicht niet voor te stellen, maar inbrekers hebben vaak al genoeg aan een opening van vijftien centimeter om in te breken. De politie adviseert niet voor niets om klapramen (bovenlichtjes) goed te beveiligen. De horizontale stang voorkomt doorklimmen, zodat je zonder problemen een raampje open kan laten staan ’s nachts. Het product is zelfs gewaardeerd met SKG 2 sterren en Politiekeurmerk Veilig Wonen.

De SecuBar Combi Klapraam Beveiliging is uitschuifbaar. Dat betekent dat één barrièrestang voor verschillende ramen geschikt is. Multifunctioneel! Je hebt keuze uit de varianten 68 tot 87 centimeter en 49 tot 60 centimeter. Let op: deze barrièrestang is geschikt voor ramen van minstens vijftien centimeter hoog. De raambeveiliging dient in een woning of bedrijfspand geplaatst te worden, in een niet-vochtige ruimte. Je ontvangt twee jaar kwaliteitsgarantie op deze beveiliging voor jouw klap- of toiletraam.
Goed om te weten
  • Deze vorm van beveiliging voorkomt doorklimmen van inbrekers.
  • Geschikt voor binnengebruik (niet in vochtige ruimtes).
  • Voldoet aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen en SKG**
  • Plaatsing op de dag is mogelijk (voldoet niet aan PKVW)
  • Compleet geleverd met montage-materiaal en een stap-voor-stap gebruikshandleiding.
  • 2 jaar kwaliteitsgarantie.
  • De SecuBar Combi klapraam beveiliging is esthetisch minder mooi, omdat hij in het zicht bevestigd is.
Secu

De firma SecuProducts BV bestaat sinds 1987 en biedt een scala aan aanvullende beveiligings- en veiligheidsproducten. Te denken valt aan anti inbraakproducten voor jouw woning, maar ook aan doorvalbeveiligingen voor ramen. Daarnaast is Secu gespecialiseerd in praktische zorghulpmiddelen voor senioren.
Lees meer.

Secu