Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

SecuBar valraambeveiliging, 600-900 mm

  • Levertijd: 3 werkdagen
  • Uitvoeringen
€ 52,95
per stuk, incl. BTW

De SecuBar valraambeveiliging is een goede keuze om je klapraam mee te beveiligen tegen inbraak.

Uit de praktijk is gebleken dat barrière-stangen een preventieve werking hebben. Van buitenaf zijn ze goed zichtbaar, waardoor een inbreker niet eens meer probeert om in te breken. Bovendien is het natuurlijk heel fijn dat het raam dag en nacht open kan blijven staan om je huis te ventileren.

Valramen zijn naar binnen klappende raampjes, je vindt ze vaak in het toilet of in de gang. Deze zijn standaard voorzien van een 'knip', die alleen afsluit en dus niet op slot kan. Als het raam openstaat is het voor inbrekers heel makkelijk om de bestaande val-ijzers weg te buigen. Indien je ervoor kiest om je raam met de SecuBar valraambeveiliging te beveiligen, dan kan de inbreker het raam niet verder open krijgen. Deze beveiliging bestaat uit een doorlopende beugel.
Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

2 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Tekening Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC03000089 SecuBar valraambeveiliging montage in de dag, 600-900 mm Download
stuk
€  52,95
CC03000090 SecuBar valraambeveiliging montage op de dag, 600-900 mm Download
stuk
€  74,95
Lekker compleet
SecuBar valraambeveiliging, 600-900 mm met Dulimex DX raamuitzetter wegdraaibaar SKG** met korte hendel, zwart-zwart finish
€ 78,90incl. BTW
Meer info Met een barrièrestang in het zicht schrik je indringers af en verminder je de kans op een geslaagde inbraak. Het is wellicht niet voor te stellen, maar inbrekers hebben vaak al genoeg aan een opening van vijftien centimeter om in te breken. De politie adviseert niet voor niets om klapramen (bovenlichtjes) goed te beveiligen. De horizontale stang voorkomt doorklimmen, zodat je zonder problemen een raampje open kan laten staan ’s nachts. Deze variant is speciaal bedoeld voor naar binnen vallende ramen.

De SecuBar Valraambeveiliging is uitschuifbaar. Dat betekent dat één barrièrestang voor verschillende ramen geschikt is. Multifunctioneel! Je hebt keuze uit de varianten 60 tot 90 centimeter. De raambeveiliging dient in een woning of bedrijfspand geplaatst te worden, in een niet-vochtige ruimte. Je ontvangt twee jaar kwaliteitsgarantie op deze beveiliging voor jouw klap- of toiletraam.
Goed om te weten
  • Deze vorm van beveiliging voorkomt doorklimmen van inbrekers.
  • Geschikt voor valramen met val-ijzers (zie oude, onveilige situatie).
  • Rond en uitschuifbaar, past dus altijd.
  • Compleet geleverd met montage-materiaal en een stap-voor-stap gebruikshandleiding.
  • 2 jaar kwaliteitsgarantie.
  • De SecuBar valraambeveiliging is esthetisch minder mooi, omdat hij in het zicht bevestigd is.
Secu

De firma SecuProducts BV bestaat sinds 1987 en biedt een scala aan aanvullende beveiligings- en veiligheidsproducten. Te denken valt aan anti inbraakproducten voor jouw woning, maar ook aan doorvalbeveiligingen voor ramen. Daarnaast is Secu gespecialiseerd in praktische zorghulpmiddelen voor senioren.
Lees meer.

Secu