Vakantiekoorts! Gebruik de kortingscode VAKANTIE10 voor 10% korting op het gehele assortiment*. Geldig van 21 mei t/m 30 juni 2024.

*Deuren, magnotica, kluizen, taatsscharnieren, anti-inbraakstrips, domotica en de merken Hettich en Secu zijn uitgesloten van deze actie.

deurbeslag.nl 0577 - 46 21 98
menu

SecuCare Senior douchestoel Quattro met rugleuning, verstelbaar

  • Levertijd: 3 werkdagen
€  99,95
per stuk, incl. BTW

Door ouderdom, een handicap of ziekte kan het zijn dat je geen energie hebt om staand te douchen. De douchestoelen van Secu zijn veilig en bieden middels hun rugleuning extra comfort tijdens het douchen. Bovendien zijn de stoeltjes een uitkomst wanneer boren in de wand niet kan of niet gewenst is, zoals in een huurwoning. De maximale belasting van deze douchekruk is 150 kg. en hij is heel geschikt in kleinere douches. Lees meer.

In wensenlijst
Verzendkosten
Gratis verzending binnen Nederland vanaf €100,00.
*Voor deuren en lengtepakketten geldt een speciaal tarief.

Lees meer over onze verzendkosten en levertijden.

Uitvoeringen

1 in totaal...
Bestelnr. Omschrijving Voorraad Eenheid Prijs Aantal
CC03000200 SecuCare Senior douchestoel Quattro met rugleuning, verstelbaar
stuk
€  99,95
Lekker compleet
SecuCare Senior douchestoel Quattro met rugleuning, verstelbaar met SecuCare Senior armleuningen voor douchestoel Quattro
€ 134,89incl. BTW
Meer info Secu is een belangrijke speler als het gaat om veiligheid in en rond het huis. Zo hebben ze een collectie beveiligingsproducten die actief bijdragen aan inbraakwering. Denk bijvoorbeeld aan anti-inbraakstrips, barrièrezuilen en raambeveiliging. Met hun assortiment doorvalbeveiliging voorkomen ze levensgevaarlijke situaties bij lage of lange ramen. Secu’s collectie zorgproducten is samen te vatten onder de noemer ‘SecuCare’. Naast hulpmiddelen voor ouderen, bevat deze lijn allerhande producten om een huis veiliger te maken voor kinderen.

Veilig douchen
Voel jezelf veiliger met Secu’s douchestoel Quattro. De stoel is verstelbaar tussen 39 en 54 cm., in stapjes van ongeveer 2,5 cm. De douchestoel is goed bestand tegen uitglijden: de pootjes hebben antislip doppen en de comfortabele, kunststof zitting is afgewerkt met een antislip laag. In het midden van het douchestoeltje bevindt zich een afwateringsopening, waardoor hij gemakkelijk te reinigen is en het water niet op de stoel blijft staan. Met behulp van de praktische handvatten pak je hem eenvoudig op om te verplaatsen naar een andere plek. De stoel hoef je niet aan de wand te monteren en is maximaal te belasten tot 150 kg.
Goed om te weten
  • Verhoogt het comfort en de onafhankelijkheid tijdens het douchen.
  • Compleet met rugleuning.
  • Hoeft niet gemonteerd te worden, dus je kunt hem makkelijk wegzetten.
  • In hoogte verstelbaar.
  • De douchestoel is niet voorzien van armleuningen.
Secu

De firma SecuProducts BV bestaat sinds 1987 en biedt een scala aan aanvullende beveiligings- en veiligheidsproducten. Te denken valt aan anti inbraakproducten voor jouw woning, maar ook aan doorvalbeveiligingen voor ramen. Daarnaast is Secu gespecialiseerd in praktische zorghulpmiddelen voor senioren.
Lees meer.

Secu